Makita 2 voor 1 Entertainment Tegoedbon

Bestel nu en ontvang een 2 voor 1 Entertainment Tegoedbon bij aankoop van veel Makita machines!

Bij Makita zit u goed, want van 1 april tot en met 30 juni 2016 ontvangt u een 2 voor 1 Entertainment Tegoedbon bij aankoop van geselecteerde machines van Makita.

Na hard werken hoort ontspanning. Een dagje uit naar een pretpark, concert, musical of dierenpark. Vul zelf maar in wat jou het meest aanspreekt, want je krijgt van Makita het 2e kaartje gratis. Per machine uit de actielijst die je hebt besteld, stuurt Makita je per post de 2 voor 1 Entertainment Tegoedbon met een unieke code. Deze tegoedbon geeft recht op de aankoop van 1 kaartje en krijg je automatisch het 2e kaartje gratis. Dit tot maximaal 4 bestelde en dus 4 gratis kaartjes per tegoedbon. Je gaat naar makita.touchticketshop.nl, gebruikt de unieke code, zoekt je entertainment uit en bestelt een kaartje. De tegoedbon kan gebruikt worden tot 1 juni 2017.

 

Voorwaarden 2 voor 1 Entertainment Tegoedbon van Makita:

 1. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers en niet voor Makita dealers, andere wederverkopers of voor Makita medewerkers.
 2. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers die gevestigd of woonachtig zijn in Nederland.
 3. Een eindgebruiker moet eerst een aankoop doen uit deze machinelijst.
 4. Wanneer er gedurende de actieperiode modelnummers uit de lijst geselecteerde machines wijzigen, dan geldt de actie ook voor de gewijzigde modelnummers.
 5. De aankoop moet worden gedaan bij een officiële dealer van Makita Nederland B.V. Kijk hiervoor op de dealerlocator of raadpleeg onze verkoop binnendienst tel. 040 - 2064064.
 6. Machines die niet bij Makita Nederland B.V. zijn ingekocht, zijn uitgesloten van de actie. Als blijkt dat een serienummer elders vandaan komt, dan keuren we de aanvraag voor de 2 voor 1 Entertainment Tegoedbon af. Check bij voorkeur vooraf bij je dealer.
 7. De aankoop moet in de periode 1 april tot en met 30 juni 2016 worden gedaan.
 8. De aanvraag voor de 2 voor 1 Entertainment Tegoedbon kan nog tot 1 augustus 2016 worden ingediend.
 9. Bij de online aanvraag zijn de volgende gegevens verplicht:
  • Aankoopnota (met daarop modelnummer, naam- en adresgegevens van de aanvrager en naam- en adresgegevens van de Makita dealer
  • Persoonlijke gegevens van de aanvrager (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota)
  • Bedrijfsgegevens van de Makita dealer (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota)
  • Modelnummer (dit moet identiek zijn aan het modelnummer op de aankoopnota)
  • Serienummer (staat op het machineplaatje op de machine) NB: Pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen of bankafschriften worden niet geaccepteerd.
  • Aankoopnota (met daarop modelnummer, naam- en adresgegevens van de aanvrager en naam- en adresgegevens van de Makita dealer
 10. De de 2 voor 1 Entertainment Tegoedbon wordt uiterlijk binnen 15 dagen na ontvangst van de online aanvraag verstuurd.
 11. Bij deelname aan deze actie gaat de eindgebruiker automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het Privacy beleid van Makita Nederland B.V.
 12. Makita Nederland B.V. is op geen enkele manier verantwoordelijk voor kosten die een eindgebruiker moet maken voor de aanvraag van de de 2 voor 1 Entertainment Tegoedbon.
 13. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om incomplete of onjuiste aanvragen voor de 2 voor 1 Entertainment Tegoedbon niet in behandeling te nemen.
 14. Bij vragen, opmerkingen of klachten over de aanvraag van de de 2 voor 1 Entertainment Tegoedbon kun je je rechtstreeks wenden tot Makita via dit e-mail adres verkoop@makita.nl.