Makita bij Toolnation

Geautoriseerde Dealer
Als een van de eerste behoort Toolnation tot de geautoriseerde Makita Web Dealers. Makita wordt wereldwijd door miljoenen vakmensen geroemd om de kwaliteit van haar producten. Dat die kwaliteit niet zomaar tot stand komt, is vanzelfsprekend, 500 ingenieurs werken dag in dag uit aan het verbeteren van bestaande en het ontwikkelen van nieuwe machines. De passie voor kwaliteit ontstond in Japan toen de heer Makita de basis legde voor wat uitgroeide tot het huidige concern dat wereldwijd vertegenwoordigd is met fabrieken en service vestigingen.

 

Bijzonder Makita
Wat zo bijzonder is aan Makita is dat ze alleen gereedschap ontwikkelen, zowel accu machines als gereedschappen als elektrisch welke ze produceren en verkopen. En daar zijn ze dan ook heel goed in. Dit zie u onder andere terug in Anti-Vibratie-Technologie, ontwikkeld door de Japanse ingenieurs van Makita. De AVT-technologie zijn inmiddels al op diverse gereedschappen toegepast, waaronder de boor- en combinatiehamers, wat het boren in plafond, vloer en muur nog gemakkelijker maakt. Comfortabel, veilig en gezond werken staan duidelijk hoog in het vaandel bij Makita en uiteraard ook bij Toolnation.

 

Voordelen als klant
Wij zijn dan ook zeer trots om officieel Web Dealer te zijn en dit heeft voor u als klant uiteraard ook vele voordelen:

 
  • Officiële Makita machines uit Nederland
  • Concurrerende prijzen van Makita machines
  • Aantrekkelijke aanbiedingen alleen voor AWD
  • Door Makita geschoolde medewerkers
  • Voorraad houdende dealer
  • Originele accessoires bij te bestellen voor bij uw Makita machine
  • 3 jaar garantie bij Makita (wij verlengen dit tot 4 jaar)
  • Snelle reparatie service bij defect of storing
  • Heldere prijsopgave bij reparatiekosten bij meer dan 40% van de nieuwprijs
  • Na reparatie 3 maanden garantie op de hele machine
 

Toolnation gaat verder
Omdat wij een alles omvattend assortiment bieden, kunt u bij ons terecht voor de vele producten die Makita produceert en dit houdt in dat de aangeboden producten zijn geleverd door Makita en worden ondersteund in acties, services en garanties. Dit alles om u als consument optimaal van dienst te kunnen zijn, zodat dit zal resulteren in een optimale klanttevredenheid. Maar dit is nog niet alles, Toolnation gaat als AWD dealer voor u nog een stapje verder! Ja, dat durven wij te zeggen, want buiten de zekerheden die Makita u als fabrikant al aanbiedt, geven wij u nog een extra service! U ontvangt namelijk op iedere machine nog eens extra garantie en service.

 

Voor een totaaloverzicht van de extra voordelen kunt u terecht op de Makita pagina op onze website.