Festool actie

Festool aanbieding

Festool bij Toolnation betekent nog meer voordeel dan bij de leverancier! Ja dat durven wij te zeggen, want buiten de zekerheden die Festool u als fabrikant al aanbiedt, geven wij u nog meer zekerheid. Voor de duidelijkheid alles hieronder uitgelicht:

 

*Garantie

Toolnation breidt als enige toeleverancier van Festool de garantie uit van 3 naar 5 jaar. De garantiebepalingen nemen wij over na afloop van het 3e jaar en worden door ons bijgehouden in ons computersysteem. De ingang van de garantie gebeurt nadat wij een terugkoppeling hebben gekregen dat u zich geregistreerd heeft d.m.v. het bijgevoegde garantieformulier van Festool, dat bij elke machine is ingesloten.

 

*Diefstalgarantie

Festool biedt, als extra service, een GRATIS diefstalverzekering. U ontvangt voor slechts € 100,- excl. BTW een nieuwe machine*. Dit voordeel geldt voor al uw geregistreerde machines binnen de 3 jaar garantie. U hoeft geen extra verzekeringskosten te betalen.

Hoe werkt dit?

In het geval van diefstal zijn de volgende zaken van belang;

 • - U dient direct aangifte te doen bij de politie.
 • - Het proces-verbaal (waar alle machine(s) dienen op te staan) én het aankoopbewijs moeten bij ons worden aangeleverd.
 • - Wij zullen dit vervolgens met Festool afhandelen waarna de nieuwe machine(s) zal worden besteld en uitgeleverd aan ons. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen.
  (* De nieuwe machine die u ontvangt onder de diefstalverzekering is exclusief accessoires)

Heeft u nog vragen hierover, bel ons of bezoek de volgende link: http://www.festool.nl/ServiceEnInfo/myFestool/Pages/Nieuwe_machine_bij_diefstal.aspx

 

*30 dagen op proef

Kopen zonder risico´s! Bent u niet tevreden over de machine dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

Hoe werkt het?

 • - Na aanschaf van een machine van Festool registreert u de machine voor 3 jaar garantie via www.festool.nl
 • - In overeenstemming met de voorwaarden retourneert u de machine in de originele verpakking en zonder ernstige gebruiksschade bij ons.
 • - Wij nemen contact op met Festool om te beoordelen of u aan de voorwaarde voldoet. De machine dient geregistreerd te staan en mag niet ouder zijn dan 30 dagen.

In uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld een bovengemiddelde slijtage aan de machine, behoudt Festool het recht om de terugbetaling te weigeren. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij ons.

 

*7 jaren onderdelen garantie!

De producten van Festool zijn uiterst duurzaam. Om lang van uw producten gebruik te kunnen maken, bieden wij een levergarantie van minimaal 7 jaar op machineonderdelen na productiestop. Zelfs voor machines die al langer dan 7 jaar niet meer geproduceerd worden, kunnen wij vaak nog de belangrijkste onderdelen leveren.

De kwaliteit van de reserveonderdelen komt overeen met de technische kwaliteitsnorm van onze producten. Zodoende kunt u nog vele jaren gebruik maken van uw machine.

Onderdelen catalogus

Voor de correcte identificering van de benodigde onderdelen heeft u het machinetype en het B-nummer (basiseenheid) nodig. Deze informatie is te vinden op het typeplaatje van de machine. Aan de hand van deze informatie kunnen wij de juiste onderdelen voor uw machine bestellen.

Op website van Festool kunt u onder tabblad Service & info een onderdelentekeningen downloaden waarin alle onderdelen van de machines worden beschreven. Machines dienen alleen door Festool gerepareerd te worden. Gebeurt dit niet en wordt de machine niet gerepareerd volgens de kwaliteitsnormen van Festool, dan vervalt de garantie.
Bekijk de tekeningen>>

 

* 3 jaar Pick-Up and Return

Dit is de beste service die u kunt hebben, bij aankoop niet de deur uit, bij een defect of storing ook niet de deur uit. En het mooie aan deze service is dat het u helemaal niets kost. En dat gedurende 3 jaar. Uw aankoopdatum is de start datum.

Hoe werkt het:

 • - Heeft u defect of storing aan de festool machine, dan stuurt u ons een bericht per mail met uw aankoopnummmer naar: info@toolnation.nl
 • - U dient dan de machine te verpakken in een deugdelijke verpakking. UPS haalt dan binnen 3 werkdagen het pakket bij u op.
 • - Na reparatie wordt de machine weer kostenloos door UPS geretourneerd.

Om de snelheid te waarborgen en uw uitval te verkleinen beschikken wij over een eigen service-, reparatiedienst waar wij de meeste herstellingen zelf uit voeren. Mocht er een twijfelgeval aan de orde zijn met betrekking tot garantie zullen wij met de mensen van Festool in overleg gaan en u daarvan opp de hoogte stellen via e-mail.