Gratis 3,0 Ah accu van Makita

Bestel nu en ontvang een gratis accu bij aankoop van veel Makita machines!

Bij Makita zit u goed, want van 1 januari tot en met 31 maart 2016 ontvangt  u een gratis Makita accu bij aankoop van geselecteerde machines van Makita  (de modellen waar deze gratis accu bij geleverd wordt vindt u terug in het overzicht van de Makita accumachines op onze webshop).

 

Toolnation gaat echter nog een stap verder om samen met U dit jaar goed te beginnen!

 

 • Koopt u voor minimaal € 999,00 excl. BTW aan Makita gereedschap (machines en accessoires)  dan ontvangt u van ons een gratis Makita B-30754 XTT Gold bitset direct mee met de bestelling.
 • Koopt u voor minimaal € 1.499,00 excl. BTW aan Makita gereedschap (machines en accessoires ) dan ontvangt u van ons een gratis Makita M-box 2 leeg  + Makita B-30754 XTT Gold bistset  direct mee met de bestelling.
 • Koopt u voor minimaal € 2.499,00 excl. BTW aan Makita gereedschap (machines + accessoires) dan ontvangt u van ons een gratis Makita M- box 2 leeg, + Makita P-70144 bits assorti direct mee met de bestelling.

 

Voorwaarden gratis artikelen Toolnation:

 

Om in aanmerking te komen voor de gratis artikelen zoals de Mbox, bitset etc,  van Toolnation tellen alle Makita machines en accessoires mee op de website van www.toolnation.eu

De gratis accu vermeld bij de Makita machines in de advertentie wordt enkel verstuurd door Makita Nederland en dient u middels de voorwaarden in de link van de advertentie aan te vragen.

Wij sturen u enkel de gratis artikelen zoals de M-box, bitset etc. toe.

De gratis te ontvangen artikelen kunnen niet worden geruild onderling of voor andere artikelen.

De waarde van de gratis artikelen kan niet worden gecrediteerd op het aankoopbedrag of worden uitgekeerd in geld.

De actie loopt zolang de voorraad strekt!

Om in aanmerking te komen voor een extra gratis artikel dient u minimaal voor 999,000 excl BTW te bestellen in 1 bestelling, meerdere bestellingen worden niet opgeteld!!!

Bekijk hier het overzicht van Makita accumachines (per accu machine staat vermeld of deze meedoet aan de actie). 

 

Voorwaarden gratis accu van Makita:

 

 1. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers en niet voor Makita dealers, andere wederverkopers of voor Makita medewerkers.
 2. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers die gevestigd of woonachtig zijn in Nederland.
 3. Een eindgebruiker moet eerst een aankoop doen uit deze machinelijst. De volgende producten zijn uitgesloten van deze actie: blaas- en (stof)zuigmachines, (zak)lampen, bouwradio's, tuingereedschap, koffiemachine, combisets, accumachines met gratis 3e accu en accumachines met 1,3 Ah of 1,5 Ah accu’s, en modellen uit de Makita Outletshop.
 4. Wanneer er gedurende de actieperiode modelnummers uit de lijst geselecteerde machines wijzigen, dan geldt de actie ook voor de gewijzigde modelnummers.
 5. De aankoop moet worden gedaan bij een officiële dealer van Makita Nederland B.V. Kijk hiervoor op de dealerlocator of raadpleeg onze verkoop binnendienst, tel. 040 - 2 064 064.
 6. Machines die niet bij Makita Nederland B.V. zijn ingekocht, zijn uitgesloten van de actie. Als blijkt dat een serienummer elders vandaan komt, dan keuren we de aanvraag voor de Gratis accu af. Check bij voorkeur vooraf bij je dealer.
 7. De aankoop moet in de periode 1 januari tot en met 31 maart 2016 worden gedaan.
 8. De aanvraag voor de gratis accu kan nog tot 1 mei 2016 worden ingediend.
 9. Bij de online aanvraag zijn de volgende gegevens verplicht:
  • Aankoopnota (met daarop modelnummer, naam- en adresgegevens van de aanvrager en naam- en adresgegevens van de Makita dealer
  • Persoonlijke gegevens van de aanvrager (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota)
  • Bedrijfsgegevens van de Makita dealer (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota)
  • Modelnummer (dit moet identiek zijn aan het modelnummer op de aankoopnota)
  • Serienummer (staat op het machineplaatje op de machine)
  • NB: Pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen of bankafschriften worden niet geaccepteerd.
 10. De gratis accu wordt uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de online aanvraag verstuurd.
 11. Bij deelname aan deze actie gaat de eindgebruiker automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het Privacy beleid van Makita Nederland B.V.
 12. Makita Nederland B.V. is op geen enkele manier verantwoordelijk voor kosten die een eindgebruiker moet maken voor de aanvraag van de gratis accu.
 13. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om incomplete of onjuiste aanvragen voor de gratis accu niet in behandeling te nemen.
 14. Bij vragen, opmerkingen of klachten over de aanvraag van de gratis accu kun je je rechtstreeks wenden tot Makita via dit e-mail adres verkoop@makita.nl.