Optosafe Alfaguard Mobiel beveiligingssysteem voor uw bouwkeet, bus, trailer etc

Optosafe
Alfaguard Mobiel beveiligingssysteem voor uw bouwkeet, bus, trailer etc

#TNALFA01

Normale prijs: € 719,95

Aanbiedingsprijs: € 477,95 Incl. BTW € 395,00 Excl. BTW


Levertijd: >10 werkdagen

   
  • Productbeschrijving
  • Extra informatie
  • Schrijf een beoordeling

Optosafe Alfaguard Mobiel beveiligingssysteem voor uw bouwkeet, bus, trailer etc.

De AlfaGuard™ is een innovatief Nederlands product met 3 verschillende sensoren en vele handige beveiligingsoplossingen. Zoekt u een betrouwbaar en gemakkelijk instelbaar GSM alarm, met GPS, dan hebben wij de oplossing voor u. De ideale waakhond voor het mobiel beveiligen van uw transportgoederen, bouwmaterialen, klusbus of truck. Of van uw boot, kajuit, camper, auto, vakantiehuisje, garage, schuur, stalling, woning of kantoor. Ook te gebruiken als paniekknop. Met connector voor externe accessoires.

Mobiele waakhond

Dit mobiele beveiligingssysteem bestaat uit een kastje ter grootte van een fikse iPhone met een oplaadbare batterij, een GSM doorkiezer en is uitgerust met diverse sensoren. Een abonnement is niet nodig want een sim-kaart is al voldoende.

Kenmerken:

Bewegings/PIR sensor met GPS

Er zijn tal van toepassingen waarbij u de AlfaGuard™ gebruikt dankzij de ingebouwde Passief Infrarood Detectie. Zodra een ongewenste persoon ergens binnendringt krijgt u een waarschuwing op uw mobiel of gaat er een bericht naar de meldkamer.

Virtuele detectie met GPS

In te stellen als virtueel hek waarna de auto, boot, motor of scooter na het overschrijden van de ‘grens’, dus na alarm, per GPS kan worden gevolgd.

Vibratie sensor met GPS Leg de mobiele waakhond in uw auto (oldtimer), boot, bedrijfswagen of onder de buddyseat van uw motor of scooter. Dankzij de vibratiesensor krijgt u een alarm als het object beweegt. Om uw bezit op te sporen geeft u het GPS commando om te localiseren.

Vibratie sensor met GPS

Diefstal van duur tuingereedschap zoals elektrische grasmaaiers en apparatuur voor in de bouw zoals mini graafmachines en aggregaten of pallets met goederen zijn een toenemend probleem. Niet alleen vanwege het verlies in geld maar ook door de schade die het veroorzaakt en die niet door de verzekering wordt vergoed. Of kostbare elektronica, koperen kabels of een duur apparaat. Bij diefstal krijgt u een waarschuwing. Geeft u daarop het GPS commando dan kunt u uw kostbare bezittingen of lading ook nog volgen!

GPS Track & Trace

Op een zakenreis of op vakantie? En u wilt er zeker van zijn dat u altijd uw koffer kunt traceren? Doe de AlfaGuard in uw koffer en voer het GPS commando in wanneer deze zoek raakt. Altijd en overal!

Paniek knop

De meeste alarmknoppen hebben een beperkte gebruiksafstand in en rondom het huis. Dit omdat ze doorgaans op WiFi of Bluetooth werken. Zo niet de AlfaGuard die wereldwijd gebruikt kan worden als paniekknop. Wanneer je, waar dan ook ter wereld, onwel wordt of gevaar loopt is één druk op de alarmknop voldoende om familie, vrienden, politie of een meldkamer te alarmeren. Enkele ogenblikken later weten ze dankzij de GPS functie precies waar je je bevindt!

Leveringsomvang

1 x Alfaguard + handleiding

(SIM card + telefoon niet inbegrepen!!)

Verwachte levering medio november/december.

 

Klantbeoordelingen

Uw beoordeling

Werkt super! Review door Lierop Montage
Service
Kwaliteit
Prijs
Dit is de oplossing. Mijn bus is al 2 keer leeggehaald. Verzekering nul! Nu wachten dat ze terugkomen, want dit apparaatje gaat ze verraden! Ik heb het getest met mijn vrouw en ik stond verbaast van de reactietijd. Super (Geplaatst op 16-10-16)
Uw beoordeling

Extra informatie

Voltage Nee
Fabrikant Optosafe
EAN Nee
Bestelnummer TNALFA01
opdracht Nee
Garantie Nee
Dagaanbieding 7 okt. 2016
Meta titel Optosafe Alfaguard Mobiel beveiligingssysteem voor uw bouwkeet, bus, trailer etc

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Alfaguard Mobiel beveiligingssysteem voor uw bouwkeet, bus, trailer etc

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Service
Kwaliteit
Day Offer

Clipper

TR202 Tegelzaag 650 mm 230 Volt

Normale prijs: € 543,29

Aanbiedingsprijs: € 471,84 Incl. BTW € 389,95 Excl. BTW