Review Actie

 

Door een review te plaatsen, maak je elke week kans op een waardebon van € 50,-

Ervaring met één van onze producten? Deel je mening en maak elke week kans op een waardebon van € 50,- !
 

Meedoen
- Login via "INLOGGEN" of maak een account aan via "Account aanmaken"
- Zorg ervoor dat je e-mailadres klopt
- Zoek je product in de shop
- klik op " Uw review toevoegen" / "Schrijf de eerste review van dit product" 
- Vermeld je naam 
- Geef je waardering voor de 3 categorieen
- Schrijf jou review
- Schrijf de samenvatting van jou review
- Bevestig jou review door op de "review versturen" knop te klikken

Onder de meest waardevolle inzendingen verloten wij elke week een waardebon van 50 euro, besteedbaar bij toolnation.nl.

Actievoorwaarden 
- Je inzending voldoet aan onze review-richtlijnen 
- Je kan de waardebon niet omwisselen voor geld
- Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd- Waardebon is alleen te besteden bij toolnation.nl

Zie richtlijnen hier van waaraan een review moet voldoen.

De winnaar van deze week is: Week 38

Review door
(geplaatst op 31-10-14)
Vorige winnaars:
34

Review door
(geplaatst op 31-10-14)
31
TS 55 REBQ-Plus-FS Invalcirkelzaag

Alles sterren

Review door Marcel
(geplaatst op 05-08-13)
25

Review door
(geplaatst op 31-10-14)
24
TS55REBQ-Plus-FS Invalzaag + Klemmen + Extra zaagblad
(geplaatst op 19-06-13)
23

Review door
(geplaatst op 31-10-14)
22

Review door
(geplaatst op 31-10-14)
21

Review door
(geplaatst op 31-10-14)
20
P1CC Decoupeerzaag MaxiMAX in MAFELL-MAX + parallelaanslag + verstelbare voetplaat + 10 gratis zaagbladen!
(geplaatst op 10-05-13)
19
DH40MRY boor- hak- breekhamer + Hamerboor 25 x 520mm + Hitachi Bodywarmer

prijs kwaliteit topper!

Review door steve
(geplaatst op 26-04-13)
18

Review door
(geplaatst op 31-10-14)
17

Review door
(geplaatst op 31-10-14)
16
BDF459 Accuboor + BTD129 Slagschroever 18 Volt 3,0 AH Li-ion Koolborstelloos + Gratis Wera bitset

Super setje

Review door Michael
(geplaatst op 29-03-13)
15
DE7033 Onderstel

perfecte aanvulling

Review door Rene
(geplaatst op 13-03-13)
14
MLT100X precisiezaagtafel + gratis onderstel
(geplaatst op 11-03-13)
13
TS55REBQ-PLUS-FS in systainer + 2 x geleiderail + accessoires + tas + Toolbox
(geplaatst op 05-03-13)
12
TS55REBQ-Plus-FS Invalzaag + 2x Liniaal FS1400/2 + 2x Koppelstuk + Foudraal + Klemmen + bescherming
(geplaatst op 28-02-13)
11

Review door
(geplaatst op 31-10-14)
10
HM-zaagblad Quiet & Clean 216 x 30 x 48T
(geplaatst op 18-02-13)
9

Review door
(geplaatst op 31-10-14)
8
Telescopische ladder 3.8 mtr

Practisch/Kwaliteit/Stevig

Review door Laurent - MOODWOOD.BE
(geplaatst op 29-01-13)
7
DDF459RFJ boormachine Koolborstelloos 18 Volt 3,0 AH Li-ion + Wera Bitset
(geplaatst op 27-01-13)
6

Review door
(geplaatst op 31-10-14)
5

Review door
(geplaatst op 31-10-14)
4
DCK285M3 18 volt 4,0ah li-ion accuschroefklopboormachine incl. accuslagschroevendraaier + gratis 3e Accu
(geplaatst op 30-12-12)
3

Review door
(geplaatst op 31-10-14)
2
DW770 Telescopische afkort- en verstekzaag 1600 Watt 216 mm

supermachine voor superprijs

Review door herman
(geplaatst op 25-12-12)
1
CMS-MOD-TS-55-R Module inclusief TS55REBQ cirkelzaag
(geplaatst op 11-12-12)
365

Review door
(geplaatst op 31-10-14)
364
Corpuslijmtang Package Deal KRV 150 + accessoires
(geplaatst op 16-10-12)