Bosch Mania Maand! | Extra korting op geselecteerd gereedschap, Op=Op  > Ontdek het nu

Wera bitsets

De bitsets van Wera staan bekend om hun kwaliteit en multi-toepasbaarheid; onder andere Festool werkt met de Wera bitsets voor haar machines. Met Wera bitsets kun je vrijwel iedere soort schroef vastzetten, waaronder TORX, Philips en Pozidrive. Vanaf 50 euro worden uw bitsets gratis thuisbezorgd.

 

 
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Laat je schroefmachine renderen met Wera bitsets

Een schroefmachine of elektrische boormachine is enkel handig als de bits die je gebruikt van topkwaliteit zijn. De bits van Wera zijn gemaakt van ultraharde materialen en zijn geschikt voor alle types schroeven. Dankzij de duidelijke aanduiding van het type bit met ingefreesde letters vind je steeds in een oogopslag de juiste bit voor elke klus. Kijk regelmatig op deze pagina voor interessante deals! Zo weet je zeker dat je de Wera bits aan de beste prijs koopt.

Zowel de bits als de bithouders van Wera zijn handig en efficiënt

Niet alleen de bits zelf zijn van topkwaliteit. Ook de bithouders van Wera springen steeds in het oog. Deze bithouders zorgen ervoor dat je de bits niet verliest. Je kunt de bithouder bovendien gemakkelijk vergrendelen zodat de bits er niet uitvallen. Wens je verschillende bits bij de hand te hebben terwijl je werkt? Dan berg je de bithouder handig op in je borst- of broekzak. Vanaf 50 euro geniet je van gratis verzending van de bitsets. En eens je ze hebt, kun je direct aan de slag.

Taai-harde bits zijn onbreekbaar en behouden steeds hun greep op de schroef

Uniek voor Wera zijn de als taai-hard gecertificeerde bits. Deze bits zijn onbreekbaar en blijven hun grip op de schroef behouden. Het materiaal waarin je boort mag hard zijn, de schroef gaat er probleemloos in. Anderzijds zorgt de gepolijste afwerking aan de top van de bit ervoor dat ze de vijzen en schroeven niet beschadigen. De basis van de bits heeft eenzelfde gepolierde afwerking, waardoor je ze gemakkelijk kunt opnemen en in je boorkop of schroefmachine. De torsiezone van de bits vangt piekbelasting bovendien gemakkelijk op. Wera bits gebruik je voor en met kwaliteitsmaterialen. Check zeker regelmatig de website voor de beste deals voor Wera bitsets.