3 artikel(en)
3 artikel(en)

Kärcher vloerreiniger

Kärcher heeft verschillende vloerreinigers waar je uit kunt kiezen. De keuze is natuurlijk afhankelijk van waarvoor je de vloerreiniger wilt gaan gebruiken. Kärcher heeft bijvoorbeeld een hoogkwalitatieve professionele vloerreiniger voor de professionals die dagelijks grotere oppervlaktes moeten schoonmaken, maar Kärcher heeft ook goedkopere kwalitatieve modellen die je makkelijk in huis kunt gebruiken van een robocleaner tot een veegmachine. Wat je zoekt zal je zeker in ons ruime assortiment terugvinden! Kärcher is een specialist in reinigingsmachines, wanneer je kiest voor een Kärcher zal je dus zeker geen spijt hebben van je aankoop. Bespaar jezelf uren schrob- en kuiswerk en kies voor een vloerreiniger die van kuisen een eenvoudige klus maakt!

Kärcher stoomreiniger

Ook stoomreinigers kan je terugvinden in het assortiment van Kärcher. Is een vloerreiniger voor jouw klus niet voldoende en heb je graag dat alles nauwkeurig schoongemaakt wordt? Dan is een stoomreiniger een goede keuze! Een stoomreiniger maakt gebruik van heet water om vuil te verwijderen. Een stoomreiniger kan je gebruiken voor verschillende toepassingen en is daarom een goede keuze om als professional aan te schaffen. Een stoomreiniger is namelijk handig om sanitair mee te schoon te maken, alsook kozijnen, ramen en deuren, meubilair, wanden en gladde oppervlaktes. Een bijkomstig voordeel: stoomreinigers werken aan de hand van heet water, waardoor de bacteriën worden gedood. Dat wil ook zeggen dat je dus geen product hoeft te gebruiken wanneer je met een stoomreiniger aan de gang gaat. Dat zorgt ervoor dat een Kärcher stoomreiniger ook een goede keuze is voor het milieu!

Kärcher hogedrukreiniger

Hogedrukreinigers van Kärcher zijn van uitstekende kwaliteit! Hogedrukreinigers reinigen aan de hand van een waterstraal waarvan je de kracht zelf kunt instellen. Kärcher hogedrukreinigers zijn handig voor professionals omdat zij op een snelle, maar efficiënte manier vuil van verschillende oppervlakten verwijderen. Ook op lastige plaatsen, zoals tussen de voegen van tegels. Vaak worden hogedrukreinigers daarom door professionals verkozen als favoriete schoonmaakmachine!