Makita combiset

Op zoek naar meerdere Makita machines voor een voordelige prijs? Dan zit je goed met een Makita combiset. Een echte klusser heeft natuurlijk niet genoeg aan één stuk gereedschap. De onderstaande combisets bieden daarom de ideale mogelijkheid om voor een zeer scherpe prijs meerdere Makita accu machines aan te schaffen. Bij Toolnation heb je een ruime keuze uit verschillende combinaties van accu machines in verschillende formaten. Zo kun je kiezen voor een Makita combiset bestaande uit bijvoorbeeld een klopboormachine en een slagschroefmachine, geschikt voor de lichte maar ook de zwaardere klussen. Bekijk ons ruime aanbod en bestel de Makita combiset die bij jou past eenvoudig en snel online.

Toolnation biedt jou altijd de beste prijs en vele andere voordelen. Zo ontvang je bovenop de 3 jaar fabrieksgarantie van ons nog één jaar extra garantie. Daarnaast bezorgen wij jouw bestelling gratis vanaf €50,- (excl. BTW).

Bekijk ook: Alles van Makita | accu schroefmachines | decoupeerzagen

Producten 1 - 24 van 28
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Producten 1 - 24 van 28
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Makita Combiset voor iedere klusser

Onze Makita Combisets zijn ideaal voor een beginnend klusser die verschillend gereedschap van hoge kwaliteit zoekt. Daarnaast zijn deze combisets ideaal wanneer u gaat beginnen met een grotere of kleine klus zoals boren, schroeven, slijpen of schuren, waarvoor verschillende materialen en machines nodig zijn. Met de Makita Combiset hebt u altijd de ideale machine direct bij de hand.

Ruim aanbod bij Toolnation

Hierboven hebt u een ruim aanbod aan diverse Makita combisets in grote en kleine formaten die zullen voldoen aan uw wensen. Zo kunt u kiezen voor een Makita combiset bestaande uit bijvoorbeeld een klopboormachine en een slagschroefmachine, geschikt voor de lichte maar ook de zwaardere klussen. U kunt ook kiezen voor een uitgebreidere combiset die bestaat uit de nieuwste combo 5,0 AH-machines. De combisets zijn direct klaar voor gebruik waardoor u veel tijd en geld bespaart.

De top 5 meest gekozen Makita Combisets door onze klanten

De Makita Combisets wordt geleverd in een zeer praktische en stevige sporttas of in de welbekende Makita koffer. Bestel daarom uw Makita Combiset nu voordelig en snel online voor de beste prijs. Ontvang maar liefst 5 jaar garantie. Profiteer daarnaast ook van onze gratis verzending vanaf €50,- exclusief BTW.

Hulp of advies nodig?

Twijfelt u over de keuze van de juiste Makita Combiset? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder met het maken van een passende keuze.