VIBRATIES

Tot 50% minder trilling. Blootstelling aan trillingen kan allerlei gevolgen hebben. Deze staan ook bekend als het hand-armvibratiesyndroom (HAVS). Andere problemen zijn onder andere carpaletunnelsyndroom en wittevingersyndroom. Wanneer het Perform & Protect-logo met VIBRATIES vermeld wordt, wordt het gegarandeerd dat de tri-axiale trillingen verminderd zijn met als gevolg dat de arbeidstijd verlengd wordt zonder in te boeten aan de prestaties.

STOF

Sterke stofoplossingen Wanneer het stof in de lucht wordt ingeademd, kan dat leiden tot langetermijnproblemen voor de gezondheid, zoals silicose en chronische obstructieve longziekte (COPD). Wanneer het Perform & Protect-logo voor STOF wordt toegekend, dan is dat een garantie dat de kans op stofinademing wordt gereduceerd voor een schonere en veiligere werkomgeving.

Producten 1 - 24 van 34
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Producten 1 - 24 van 34
Pagina:
  1. 1
  2. 2

CONTROLE

Innovatieve instellingen voor koppelbeheersing Tijdens het boren bestaat de kans dat het toestel vast komt te zitten. Dat kan leiden tot schade aan het toestel of zelfs lichamelijk letsel. Wanneer het Perform & Protect-logo voor controle wordt toegekend, dan is dat een garantie dat er extra innovatieve veiligheidsfuncties voor de koppelcontrole in het gereedschap verwerkt zitten.