DeWALT gratis accu

Dewalt Gratis Accu Actie !!!

Gratis 18V 5.0Ah accu bij geselecteerde 18V XR machines / sets geleverd met 2 x 5.0Ah accu's of meer !!

Gratis 54V 6.0Ah accu bij geselecteerde XR FlexVolt machines/sets geleverd met 2 x accu's of meer !!

Hoe werkt het?

Je koopt een deelnemende machine tijdens de actieperiode van 1 februari t/m 30 april 2019.

Na ontvangst registreer je de machine HIER

Algemeen

  • Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Stanley Black & Decker Netherlands BV / Stanley Black & Decker Belgium BV en zijn van toepassing op de actie: GRATIS ACCU BIJ AANKOOP VAN 18V XR of 54V XR FLEXVOLT MACHINE.
  • Door deelname aan deze actie verklaart de consument zich akkoord met de actievoorwaarden.
  • Let op: deze actie is enkel geldig op vermelde EAN-codes en dus niet op accu starterpacks, tuinmachines en naakte machines.
  • Voor de de lijst van deelnemende machines klik hier 

Voorwaarden voor deelname

1. Deze actie is enkel geldig bij aankoop van één van de deelnemende DEWALT machines in België, Luxemburg of Nederland (online of offline).

2. De aankoop moet plaatsvinden tijdens de actieperiode bij één van de erkende DEWALT dealers. Deze zijn terug te vinden op www.dewalt.be en www.dewalt.nl. De actie is geldig van 1 februari 2019 tem 30 april 2019.

3. Om deel te nemen aan de actie moet de consument zichzelf en zijn aangekochte machine registreren op www.dewaltpromotions.eu voor 15 mei 2019.

4. Er kan slechts éénmaal deelgenomen worden per aangekochte machine. Per deelname kunnen maximaal 5 producten worden geregistreerd. Alle deze machines moeten op dezelfde kassabon duidelijk vermeld staan. Bij aankoop van meer dan 5 producten kan een tweede registratie worden gedaan.

5. De actie is uitsluitend bedoeld voor de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt en enkel voor eindgebruikers die in België, Nederland of Luxemburg wonen. Er worden geen gratis goederen verstuurd buiten België, Nederland of Luxemburg.

6. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

7. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de correcte invoering van de gevraagde gegevens. Aanvragen tot terugbetaling kunnen niet verwerkt worden wanneer de gevraagde informatie niet correct is of onvolledig is. Een scan of kopie van het kassaticket en van de originele streepjescode van de verpakking van de gekochte machine moeten worden opgeladen. Bij onduidelijkheden kunnen de originelen opgevraagd worden.

8. Door deel te nemen aan deze actie en door de documenten en bijlagen in te sturen verklaart de deelnemer zich akkoord met deze actievoorwaarden en verklaart hij/zij de verzochte informatie correct en naar waarheid te hebben ingediend.

9. De cadeau wordt verzonden binnen de 6 weken na online registratie. Deelnemende cadeaus zijn: DCB 184 - 18V XR 5.0Ah accu DCB546 - 54V XR FLEXVOLT 6.0Ah accu

10. Aangetekende inzendingen kunnen niet worden geaccepteerd.

11. Stanley Black & Decker heeft het recht om zonder verdere correspondentie deze actie aan te passen, te beperken, uit te breiden of anderszins te wijzigen, of om de actie te herstructureren of geheel of gedeeltelijk in te trekken. Actie geldig zolang de voorraad strekt.

12. Vragen en opmerkingen aangaande deze actie of inzake reeds ingediende aanvragen kunt u melden via het volgende mailadres: dewalt@consumercare.info

13. Persoonlijke gegevens zoals naam, adres enz. worden door Stanley Black & Decker en de door haar ingeschakelde hulppersonen uitsluitend gebruikt voor actieregistratie en verder uitsluitend opgeslagen en gebruikt binnen het kader van deze actie. Deze informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld, niet aan derden doorgegeven en niet misbruikt voor reclamedoeleinden.

Producten 1 - 24 van 72
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Producten 1 - 24 van 72
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3