Registreer Uw machine en maak kans op een geheel verzorgd BBQ-feest voor 20 personen bij je thuis.

 • Wie wil niet lekker met vrienden een gezellig en geheel verzorgd BBQ-feestje geven?
 • Registreer de aankoop van je Makita machine en maak kans op een georganiseerde barbecue voor twintig personen, gewoon bij jou thuis.
 • Het evenement wordt verzorgd door BarbecueFeest.com met culinaire invulling door een professionele kok.
 • Ze bouwen een BBQ-feestje voor je met je vrienden en zorgen dat jij er verder geen omkijken naar hebt.
 • Er zijn in totaal 5 van deze BBQ-feesten te winnen.
 • Alle Makita machines die gekocht zijn tussen 1 juli en 30 september 2018 doen mee met de kwartaalactie.
 • Ook de Makita tuinmachines doen met de actie mee.
 • Registreer gratis je actiemachine en verleng automatisch je garantie.
 • Je ontvangt na registratie per machine een uniek lotnummer.
 • Lees de voorwaarden en registreer je machine op makita.nl/barbecueactie

Let Op!!  Er zijn uitzonderingen. Machines die niet meedoen aan de actie zijn: MLT100X, DGA900ZKX2, DLX2025M, DLX2020Y, DLX2180TJ, DLX2145TJ, DLX2131JX, DLX2131JX1, DLX2221BT2, DLX6044PT, DHP482RFJ, DDF484BJX, DHP458ZJ, DHP458RTJ,DDF458ZJ, DHP453SFE, DHP453RYLJ, DDF482RTJ, DJR183ZJ, DDF343RHJ, DDF34RYLJ,  DGA504Z, DMR104W, DMR106, DUR365 met draadkop. (Accu)lampen zijn ook uitgesloten van de actie.

Toolnation gaat echter tijdens deze periode nog een stukje verder!

Koopt u voor minimaal 499,00 excl. BTW aan Makita gereedschap met in de bestelling minimaal 1 accumachine (body of compleet) ontvangt u van ons een gratis Toolnation MobiBox mee met de bestelling.

Koopt u voor minimaal 999,00 excl. BTW aan Makita gereedschap met in de bestelling minimaal 1 accumachine (body of compleet) ontvangt u van ons een gratis ADP 05 Laadadapter leeg direct mee met de bestelling.

Koopt u voor minimaal 1999,00 excl. BTW aan Makita gereedschap met in de bestelling minimaal 1 accumachine (body of compleet) ontvangt u van ons een gratis ADP 05 Laadadapter, + een oplader DC18RC direct mee met de bestelling.

Koopt u voor minimaal 2999,00 excl. BTW aan Makita gereedschap met in de bestelling minimaal 1 accumachine ( body of compleet) ontvangt u van ons een gratis ADP 05 Laadadapter, + een oplader DC18RC + een 3,0 AH 18 volt gratis direct mee met de bestelling.

Voorwaarden BBQ actie

Actieomschrijving:

 • In totaal zijn er 5 barbecue evenementen te winnen. Het evenement bestaat uit een georganiseerde barbecue voor 20 personen op locatie. Na de trekking prik je met Barbecue Feest een datum.
 • Na registratie van een Makita machine ontvang je een bevestigingsmail. Na accordering ontvang je wederom een bevestigingsmail waarin jouw unieke lotnummer wordt meegestuurd. Per machine ontvang je één lotnummer.
 • Alle lotnummers komen in één Mbox. Een onafhankelijk persoon zal op 12 oktober 2018 de lootjes trekken.
 • Er wordt op 12 oktober 2018 telefonisch contact opgenomen met de 5 winnaars.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Actievoorwaarden:

1. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers en niet voor Makita dealers, andere wederverkopers of voor Makita medewerkers.

2. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers die gevestigd of woonachtig zijn in Nederland.

3. Deelnemen aan deze actie mag uitsluitend pas vanaf 18 jaar. Winnaars van de actie moeten zich daarom ook kunnen legitimeren. Blijkt daaruit dat de leeftijd onder de 18 jaar is, zal de eindgebruiker de prijs niet in ontvangst mogen nemen. Er wordt in dat geval een nieuwe winnaar getrokken.

4. Een eindgebruiker dient eerst een Makita machine aan te schaffen. Tijdens deze kwartaalcampagne doen alle Makita machines mee aan de actie. Je vindt een overzicht van deze machines op makita.nl/aanbieding.

5. De machine dient aangekocht te zijn bij een officiële dealer van Makita Nederland B.V. Raadpleeg hiervoor de dealerlocator of neem contact op met onze verkoop binnendienst tel. 040 - 2064064.

6. Machines die in de laatste week worden aangekocht en waarvan dan nog geen factuur aanwezig is worden uitgesloten van de actie. Dit geldt ook voor back-orders.

7. Machines en combisets die niet bij Makita Nederland B.V. zijn ingekocht, zijn uitgesloten van de actie. Als blijkt dat een serienummer ergens anders vandaan komt, keuren we de aanvraag af. Check bij voorkeur vooraf bij je dealer om teleurstellingen te voorkomen.

8. De aankoop dient in de periode van 1 juli tot en met 30 september 2018 te zijn gedaan.

9. Het registreren voor deelname aan de actie (gratis barbecue evenement) kan nog tot en met 5 oktober 2018. Latere registraties worden niet meer in behandeling genomen.

10. De kansspelbelasting neemt Makita Nederland B.V. voor haar rekening.

11. Wanneer er gedurende de actieperiode modelnummers wijzigen, dan geldt de actie ook voor de gewijzigde modelnummers.

12. Bij de online aanvraag zijn de volgende gegevens verplicht: - Aankoopnota (met daarop modelnummer, naam- en adresgegevens van de aanvrager en naam- en adresgegevens van de Makita dealer of kassabon met kassabonnummer en naam- en adresgegevens gegevens van een aangesloten bouwmarkt). - Persoonlijke gegevens van de aanvrager (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota). - Telefoonnummer; deze wordt gebruikt om de winnaars te bereiken. - Bedrijfsgegevens van de Makita dealer (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota). - Modelnummer (dit moet identiek zijn aan het modelnummer op de aankoopnota). - Serienummer (staat op het machineplaatje van de machine) NB: Pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen of bankafschriften worden niet geaccepteerd.

13. Deze actieomschrijving en algemene voorwaarden zijn terug te vinden op onze website op makita.nl/aanbieding en makita.nl/barbecueactie.

14. Bij deelname aan deze actie dient de eindgebruiker akkoord te gaan met de algemene actievoorwaarden.

15. Bij deelname aan deze actie dient de eindgebruiker kennis genomen te hebben van het Privacybeleid. In het Privacybeleid lees je hoe Makita omgaat met persoonsgegevens.

16. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om incomplete of onjuiste aanvragen voor de actie (gratis barbecue evenement) niet in behandeling te nemen.

17. De loterij is een binnenlands klein promotioneel kansspel, waarvoor deelname geldt vanaf 18 jaar.

18. Makita Nederland B.V. handelt in overeenstemming met de gedragscode van promotionele kansspelen.

19. Bij vragen, opmerkingen of klachten over de actie kun je je rechtstreeks wenden tot Makita via e-mailadres: verkoop@makita.nl.

Producten 1 - 24 van 764
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Producten 1 - 24 van 764
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5