Nummer 1 in professioneel gereedschap

 
€ 0,00

Accu machines van Toolnation

27-09-2012 15:29

Nu het herfstseizoen is aangebroken, kunnen we met het vieze natte weer maar beter binnen klussen. In het huis zijn er altijd wel kleine klusjes te vinden, zoals een reparatie aan een kast of stoel. Maar heeft u een groot project in de planning staan, zoals het inrichten van een baby-kamer, dan is het altijd handig om gebruik te maken van een accu-machine. Eigenlijk maakt het niet uit of het een kleine of grote klus betreft. Een accu-machine in huis hebben is altijd wel zo handig.

Accu-machine

Het gebruik van accu-machines is voor buiten vanzelfsprekend, het gemak waarmee de machines draadloos gewerkt kan worden. Geen geknoei met elektrische bedradingen en ook nog eens veilig om mee te werken. Maar voor binnen het huis zijn accu-machines ook erg handig. Tegenwoordig beschikken de accu-machines over voldoende power, waarmee ook grote klussen geklaard kunnen worden. Daarnaast zijn alle accu-machines tegenwoordig voorzien van Li-ion accu's welke garant staan voor langdurig werken zonden bijladen. In ieder huishouden mag een accu-machine dan ook niet ontbreken. In het assortiment van Toolnation zijn er verschillende soorten accu-machines verkrijgbaar. Als het gaat om schroeven, boren, zagen, slijpen of andere klussen, voor iedere klus is er wel een accu-machine verkrijgbaar.

Merken

Bij Toolnation hebben we verschillende merken accu-machines. Allen van hoogwaardig kwaliteit  tegen een gunstige prijs. Daarnaast beschikt Toolnation over vakkundige mensen met meer dan 30 jaar ervaring, waar u met vragen en tips terecht kunt. Toolnation heeft alleen maar gerenommeerde merken in haar assortiment: Bosch, Fein, Metabo, Festool, Mafell, Makita, Milwaukee, Protool, Keyang, AEG, Ryobi, Flex-tools, Hitachi en Panasonic. Alle merken hebben accu-machines voor licht werk, maar ook accu-machines met 230 volt voor extra power.

Toolnation

Meer informatie over accu-machines of wilt u een accu-machine aanschaffen? Aarzel niet en laat u overtuigen door de expertise en ruime assortiment van Toolnation.
Geplaatst in Accu machines door

Toolnation