Nummer 1 in professioneel gereedschap

 
€ 0,00

Bosch blauw gereedschap: Het handige Click en Go systeem

27-05-2014 11:29

Wanneer je een ervaren klusser bent, dan kent je het veelvoorkomende probleem wellicht wel. Je hebt verschillende tools bij je die je allemaal naar je werkplek moet dragen. Vaak zijn deze tool van verschillende merken en komen ze dus in verschillende toolboxes. Het probleem van het verplaatsen is dan dat de boxen van verschillend formaat zijn en dus over elkaar heen glijden wanneer je ze opstapelt. Maar met het Click en Go systeem kan je je Bosch blauw gereedschap gemakkelijk opbergen en vervoeren.

Click en Go Boxen

Bosch komt met een goede oplossing voor dit probleem namelijk. Het Click en Go systeem is ontworpen om boxen eenvoudig op elkaar te stapelen. De boxen komen in drie verschillende formaten, maar passen altijd op elkaar. Daarnaast zijn ze voorzien van 3 soorten handvatten zodat je de box kunt dragen zoals jij het prettig vindt. De boxen zijn eenvoudig in elkaar te klikken en eenmaal aan elkaar bevestigd, vormt het een stevig geheel. Ze zullen dan ook niet van elkaar vallen tijdens het vervoeren in een auto. Het gemak van de boxen is, dat je units kunt creëren van gereedschappen die je vaak samen gebruikt. Zo kan je bijvoorbeeld een set maken van je Bosch blauw gereedschap, speciaal bedoeld voor werk als elektricien.

Je box aanpassen

Iedere Click en Go box komt met een speciale foamlaag die je kunt aanpassen naar jouw wensen. Leg de tool of het onderdeel op de foam, druk de tool stevig op het foam (waardoor er een afdruk ontstaat) en haal de vorm gemakkelijk met je hand uit de foam. Op deze manier geef je de Click en Go box een persoonlijke indeling. Daarnaast biedt de foamlaag een goede grip, waardoor je onderdelen stevig in de koffer vastliggen.

De Click en Go boxen vervoeren

Wanneer je met de Click en Go boxen gaat werken, zul je al snel merken dat je slimme combinaties van boxensets gaat maken. Voor een grote klus kan het voorkomen dat je veel machines nodig hebt, waardoor je veel boxen moet stapelen. Hoe ga je deze dan vervoeren? Alle boxen tegelijk tillen kan te zwaar zijn namelijk. Bosch komt met een oplossing voor dit probleem. Je kunt ervoor kiezen om de bijpassende 'dolly' te gebruiken. Dit onderstel op wieltjes is erg stevig en gemakkelijk te gebruiken. Ook is de 'L-cart' speciaal voor deze boxen ontworpen. Je kunt op deze manier hoog stapelen en er zijn zelf bevestigingskoorden die je om je boxen kunt spannen. Tot slot willen we je als tip meegeven om de boxen te labelen. Zo kan je snel een combinatieset van boxen maken, aangepast op je klus. Al met al zijn de boxen met het Click en Go systeem een geweldige oplossing voor het vervoeren van je Bosch blauw gereedschap. Het werk efficiënt en het ziet er ook nog eens professioneel uit!
Geplaatst in Nieuws door

admin