Nummer 1 in professioneel gereedschap

 
€ 0,00

4 artikel(en)

per pagina
Een hogedrukreiniger is inzetbaar voor het schoonmaken van verschillende materialen. De hogedrukspuit wordt voornamelijk gebruikt voor het reinigen van oppervlakken buiten het huis. Denk daarbij aan bijvoorbeeld tegels, kozijnen, muren, afvoerbuizen of ramen. Daarnaast wordt de hogedrukreiniger vaak ingezet om machines schoon te maken. Daarbij kan je denken aan auto's, scooters, caravans, boten of barbecues. In dit blogartikel gaan we wat dieper in op het inzetten van een hogedrukreiniger in verschillende situaties.

Het gemak van een hogedrukreiniger

De hogedrukreiniger is zo goed inzetbaar voo...Lees meer
Geplaatst in Tuin & Park door admin

Haag snoeien? Zo doe je dat

08-05-2014 17:09

Om een mooie haag te creëren is het belangrijk dat je de haag snoeit, op het juiste moment en op de juiste wijze. Door de haag te snoeien kun je hem de vorm en omvang geven die je zelf wilt. In dit blogartikel leggen we je uit waar je rekening mee moet houden wanneer je je haag gaat snoeien. Zo vertellen we je wanneer, hoe en waarmee je de haag snoeit.

Wanneer snoei je de haag?

Hoewel je bepaalde bomen, struiken en bloemen al beter vroeg in het jaar kunt snoeien, kun je de haag pas beter ver in het voorjaar snoeien. Dit kan vanaf mei en bij voorkeur rond half juni gedaan worden. Omdat 21 juni de...Lees meer
Geplaatst in Tuin & Park door admin

De bladblazer!

30-10-2012 11:09

We blijven ook deze week in de herfstsfeer. Een sfeervol jaargetijde dat niet alleen sfeer met zich mee brengt maar ook een heleboel bladeren. Bladeren die uw tuin of uw tuinpad bedolven. Om uw tuin schoon te houden kunt u aan de slag met de hark, maar heeft u een groter(e) tuin(pad) dan is een bladblazer of bladzuiger zeker niet overbodig.Wij gaan u inzicht geven in welke types bladblazers er zijn en waar u op moet letten bij een eventuele aankoop. We houden hier rekening met bladblazers en bladzuigers. Ook zijn er modellen die zowel kunnen blazen als zuigen.

De bladblazer

Met dit apparaat kun ...Lees meer
Geplaatst in Tuin & Park door admin

Terrasverwarming

16-10-2012 11:39

We schreven het eerder al in deze blog: het herfstseizoen is weer begonnen. Het herfstweer brengt lagere temperaturen met zich mee en dat betekend dus das het al snel minder prettig word om 's avonds buiten te zitten. In dit geval is een terrasverwarming (of heater) een uitkomst. We laten u zien welke modellen/varianten er zijn en waar u op moet letten(veiligheid).

De meestvoorkomende varianten zijn de gaskachel en de elektrische heater. De laatst genoemde werkt op infrarood.

Hoe werkt infrafrood terrasverwarming?

Infraroodstraling zorgt voor een hogere gevoelstemperatuur en niet voor een hogere ...

Lees meer
Geplaatst in Tuin & Park door admin

4 artikel(en)

per pagina