Nummer 1 in professioneel gereedschap

 
€ 0,00

De nieuwe SPIT Pulsa, ook bij extreem weer!

17-12-2012 12:14

SPIT SPIT werd in 1951 opgericht in Frankrijk en produceerde beveiligingssystemen. Dankzij een patent voor schiethamers kreeg SPIT snel een goede naam en reputatie binnen Europa waardoor zij hun product assortiment verder konden uitbouwen. Zij hebben zich verder onder andere gespecialiseerd in het produceren van verankeringen, elektrische boor- en breekhamers, diamantproducten en bijbehorende gereedschappen. Door het uitbreiden van het assortiment wist SPIT naast verder uit te breiden in Europa, ook de andere delen van de wereld te bereiken. Overname In 1988 werd SPIT overgenomen door het Amerikaanse bedrijf Illinois Tool Works Inc. (ITW). Door de overname kon SPIT gebruik maken van de aanwezige technische kennis binnen de Construction Products Group van ITW. Deze ontwikkeling heeft geleid tot verregaande innovaties binnen het SPIT- assortiment. Een goed voorbeeld is de Pulsa, een schiethamer op drijfstof. SPIT Pulsa 800 De SPIT Pulsa serie is niet alleen een krachtig maar ook een intelligent elektrisch gereedschap. De machine beschikt over een automatische krachtregeling en bepaalt zelf de vereiste kracht in functie van het materiaal. SPIT heeft onlangs het allernieuwste snoerloze nagelapparaat geïntroduceerd, de Pulsa 800. Ze hebben bij de ontwikkeling gekeken naar de diverse doelgroepen, zo heeft iedere doelgroep zijn eigen kenmerken. Hieronder op een rij welk type voor welke doelgroep geschikt is:
  • 800 E – voor de installateur en elektricien, speciale neus voor clipsen
  • 800P – voor de afbouw, slagkracht speciaal aangepast voor het bevestigen voor MetalStud op beton
  • 800P+ – voor de aannemerij, ideaal voor bevestigen van hout, lood, klampen etc.
Voordelen De nieuwe SPIT Pulsa 800 serie heeft natuurlijk ook vele voordelen waardoor het nog aantrekkelijker wordt om uw oude te vervangen. Zoals u van ons gewent bent zetten we ze weer allemaal op een rij:
  • Uniek Start & Go systeem; automatische in- en uitschakeling. Energiebesparend, dus meer accucapaciteit, gebruik enkel wat u verbruikt!
  • Energie indicator; altijd het niveau van de brandstof en accu kunnen controleren. Voorkomt dat u onverwachts met een lege accu komt te zitten.
  • Uniek brandstof injectiesysteem; maakt het mogelijk te werken vanaf -15°C tot +49 °C. De prestaties in koude en vochtige weersomstandigheden zijn ongeëvenaard.
  • Eenvoudige diepte-instelling; diepte is eenvoudig met de hand in stellen, er hoeft geen gereedschap aan te pas te komen.
  • Lithium accu-technologie; meer accu capaciteit, max. 3.000 (min. 1.500) bevestigingen.
  • 3 jaar GRATIS onderhoud & reparatie op de SPIT Pulsa 800.
 
Geplaatst in Elektrisch gereedschap door

admin