Nummer 1 in professioneel gereedschap

 
€ 0,00

Een Hitachi Bosmaaier t.w.v. € 193 winnen?

31-05-2013 12:33

Vaderdagactie!

16 juni 2013 is het Vaderdag, speciaal voor deze dag hebben wij een Facebookactie opgezet. Iedereen die meedoet aan deze actie maakt kans op één van de drie Hitachi bosmaaiers die verloot worden. Doe mee aan de Vaderdag actie en verras je partner, je vader, je opa of jezelf met deze prijs!  

Hoe kun je meedoen?

1. Like onze onze Facebookpagina 2. Like & Deel het bericht met de vaderdagactie op Facebook en maak extra kans op een Gratis Hitachi Bosmaaier ter waarde van € 193,-! De actie loopt van vrijdag 31 mei tot en met woensdag 12 juni. Donderdag 13 juni worden de winnaars bekend gemaakt, zodat de cadeau's voor Vaderdag in huis of op de plek van bestemming zijn!  

Meer informatie over de Hitachi Bosmaaier

De lente is weer begonnen en dat betekent ook dat de maaiperiode weer aangebroken is. De grasmaaiers, bosmaaiers en heggenscharen worden weer opgezocht om de tuinen keurig bij te houden. De bosmaaier van Hitachi is ideaal te gebruiken om kleine oppervlakten of randjes rondom bomen of de stoep netjes te maaien. De Hitachi Bosmaaier beschikt over een nieuwe technologie “Disk Motor” “Power Booster” van 14,4 V naar 38 V. Het geluidsniveau en vibratieniveau is laag wat het werken met de Hitachi Bosmaaier een stuk aangenamer maakt, dan met andere bosmaaiers. Er zit 3 jaar garantie op de Hitachi Bosmaaier.
Geplaatst in Nieuws door

admin