Festool actie bij Toolnation

Toolnation en Festool
Toolnation biedt een alles omvattend programma met gerenommeerde merken van topkwaliteit. Met meer dan 30 jaar ervaring in de gereedschapssector kunnen wij een totaalpakket aanbieden en dit zie je ook terug in onze acties. Bij Toolnation zijn we nu dan ook druk met de najaarsacties en dit keer met de aandacht op Festool.

 

De ontwikkeling van het merk is een voorbeeld van een sterke visie en het succes om aan de veeleisende behoefte van onze gebruikers te voldoen. Festool heeft de missie om praktijkgerichte producten en systeemoplossingen te bieden die de dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijken. Die gedachte heeft geleid tot echte molenstenen van technologieën en heeft Festool gebracht tot de marktleider van innovaties, samenwerking en competentie in elektrisch gereedschap. Toolnation heeft een groot assortiment aan Festool machines en accessoires welke onder te verdelen zijn in de 3 branches automotive, houtbranche en de schildersbranche. Alle voordelen m.b.t. De najaarsactie zetten we voor u even op een rij:

 

Garantie:
Nadat u uw nieuwe machine heeft geregistreerd bij Festool, m.b.v. het bijgevoegde garantieformulier, stuurt u ons hier een terugkoppeling over. Na 3 jaar nemen wij de garantie van Festool over en verlengen deze met nog eens 2 jaar.

 

Diefstalgarantie:
Festool biedt u een GRATIS diefstalverzekering aan. Wordt uw geregistreerde Festool machine binnen 3 jaar na aankoop gestolen, ontvangt u voor maar € 100,= een nieuwe.

 

30 dagen op proef:
Blijkt binnen 30 dagen dat uw geregistreerde Festool-machine niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u deze retourneren. De machine wordt beoordeeld en wanneer u aan de gestelde voorwaarden voldoet, ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

 

Onderdeel garantie van 7 jaar:
Zelfs voor machines die al langer dan 7 jaar uit de productie zijn kunnen wij vaak nog de belangrijke onderdelen leveren. Om de benodigde onderdelen te kunnen identificeren hebben wij het machinetype en het B-nummer (basiseenheid) nodig, deze informatie is te vinden op het typeplaatje van de machine.

 

3 jaar pick-up and return:
Voor 3 hele jaren lang kunt u bij een defect of storing uw geregistreerde Festool machine kostenloos bij ons laten repareren. U zorgt voor een deugdelijke verpakking, UPS haalt het pakket op en wij zorgen voor de rest.

 

Gratis accessoires:
Bij ons, Toolnation, kunt u bij iedere Festool-machine ter waarde van 15% aan GRATIS accessoires uitzoeken. Dit uitzoeken kunt u tijdens het winkelen al doen en het gekozen artikelen in uw winkelwagentje leggen. Aan de kassa zal de korting worden brekend. Bij Toolnation weet u zeker dat u altijd aan het juiste adres bent voor goed advies en de beste service, ook voor uw Festool-machine! Kijk voor alle voorwaarden op onze website.