Nummer 1 in professioneel gereedschap

 
€ 0,00

Handige meetapparaturen

05-10-2012 11:33

Bosch

Bosch is een Duits bedrijf, gevestigd in Gerlingen, vlakbij Stuttgart. Het is 's-werelds grootste leverancier van automotive componenten. Daarnaast is Bosch ook actief in het ontwikkelen van power gereedschappen en alle andere ondersteunen gereedschappen. Ook hierin is Bosch een grote speler voor de industrie en doe-het zelvers. Het technische team van Bosch ontwikkeld hoogwaardige gereedschappen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat zij jaarlijks een award binnen slepen. Laatst hebben ze voor hun 12” Dual-Bevel Glide Miter zaag een EID zilveren award aan hun prijzenkast toegevoegd.

Meten = weten

Meten is weten wordt vaak door vele mensen gezegd. Bij klussen is meten een hele belangrijke fase in een klusproces. Vroeger werd het met minder geavanceerdere apparaten gebruik gemaakt. Meten met een waterpas was vaak het begin van een succesvolle klus. Het kost wat tijd, maar die wint u dubbel dwars terug tijdens de verdere uitvoering van de klus. Vroeger hadden we een waterpas, een slangenwaterpas of zelfs een schietlood. Maar tijden veranderen en ontwikkelingen op het gebied van gereedschappen veranderen mee. Tegenwoordig moet een gereedschap een echte toegevoegde waarde hebben voor klussers of professionals als u. Enerzijds moet het gereedschap qua prijs en kwaliteitsverhouding op een goed niveau liggen. De klus moet makkelijk geklaard worden met de betreffende gereedschap. Anderzijds moet de belasting van het gereedschap op de klusser verminderen. Met de hedendaagse strenge Arbo-wetgeving worden de klussers goed beschermd en dat is maar goed ook!

Nieuwste tools van Bosch

De nieuwste tools komen van Bosch Duitsland. Een van de eenvoudigste uitvindingen van Bosch, waarmee de belasting van de klusser verminderd, is de GLM150. De GLM150 is een professionele laserafstandmeter, die een meetafstand heeft van maar liefst 150 meter. Al het oude meetgereedschappen kunnen voortaan opzij worden geschoven voor de GLM150. Dit handige laser meetapparatuur meet erg snel en berekend exact de lengte, oppervlakte en volumes. Daarnaast zijn er andere bijzondere kenmerken van dit apparaatje bekend:
  • Ideale meetapparatuur voor buiten. Het doeloptiek is geïntegreerd voor optimale zichtbaarheid van het laserpunt tot 150 meter afstand.
  • Bij ongunstige lichtomstandigheden is dit handige apparaatje door zijn grote glaslens en keramische optiek drager geen obstakel. Het heeft altijd een maximale meetprestatie en precisie.
  • Door een talrijk gecombineerde meetfuncties, meet het GLM150 snel en berekent exact de lengte, oppervlakte en volumes.
  • Dit meetapparatuur bied een totaal van acht meetfuncties, waaronder de stelling van Pythagoras, gecombineerde Pythagoras, dubbele Pythagoras, trapezium-functie en nog vele anderen functies. Als extra heeft Bosch een geheugensteuntje voor de klusser toegevoegd aan het apparaat. De GLM150 is voorzien van een geheugensysteem dat automatisch alle metingen van de laatste dertig dagen opslaat.
Voortaan kunt u gebruik maken van de GLM150 of een ander meet-apparatuur van Bosch, waarmee u uw meetwerk lichter, sneller en zelfs exacter maakt. Deze is ook verkrijgbaar bij Toolnation
Geplaatst in Overige door

admin