Nummer 1 in professioneel gereedschap

 
€ 0,00

Houtbewerking doet u met gereedschap van Festool!

06-05-2013 11:30

Of u nu moet schuren, zagen, frezen of boren. Met Festool heeft u altijd het beste gereedschap in huis voor houtbewerking. In deze blog zullen we een aantal van deze gereedschappen uitlichten en laten zien dat u met Festool gereedschap het allerbeste in huis haalt.

Zagen

Cirkelzaag, decoupeerzaag of afkortzaag? Festool heeft ‘t! Neem bijvoorbeeld de Festool TS 75 EBQ cirkelzaag. Deze is voorzien FastFix, waarmee u snel kunt wisselen tussen verschillende zaagbladen zodat u altijd perfect afgestemd op het materiaal kunt werken. Ook kunt u zeer precieze invalzaagsnedes maken tot een materiaaldikte van 75mm. Door het verend gelaagd spouwmes wordt het maken van invalzaagsnedes nog makkelijker.

Maar ook de PS420EBQ decoupeerzaag mag niet worden vergeten. Met zijn ergonomische uitvoering en soft grip is hij eenvoudig te bedienen. Door de 3-voudige zaagbegeleiding is bochtenwerk makkelijk en stabiel. Door de goede afzuiging en LED verlichting blijft de aftekenlijn altijd goed zichtbaar.

Frezen

Met de MFK700 kantenfrees van Festool heeft u meer toepassingsmogelijkheden door de verwisselbare freestafels. Dus of u nu massief hout, acryl of PVC wilt frezen, met de MFK700 van Festool kan het allemaal. Met de elektronische toerentalregelaar kunt u bovendien het apparaat optimaal aanpassen aan het materiaal dat u aan het frezen bent. En met de temperatuurbewaking van de motor is een lange levensduur gegarandeerd.

Schuren

Ook schuren is geen probleem met Festool. Neem bijvoorbeeld de Festool DX93E driehoek schuurmachine. Dankzij het geïntegreerde stofafzuigkanaal werkt u altijd schoon en stofvrij. De DX93E werkt bovendien zeer economisch bij het gebruik in hoeken en op kleine oppervlakken door het meer dan gemiddelde afnamevermogen van de speciale haakse aandrijving van de schuurzool. Daarnaast bespaart u tijd met het draaien en wisselen van schuurzolen en schuurmateriaal door het handige StickFix systeem.

Boren

Boren en schroeven is geen probleem met de Festool T15+3 accuboormachine. Door zijn ergonomisch ontwerp, kort, licht en met een optimaal zwaartepunt, is hij makkelijk te hanteren. Bovendien is deze accuboormachine voorzien van een koolborstelloze EC-TEC motor met geïntegreerd motormanagement voor een langere levensduur en optimale prestaties. Met de FastFix aansluiting wisselt u snel alle FastFix voorzetstukken.

Dus of u nu moet boren, schroeven, zagen, schuren of frezen. Met Festool heeft u altijd beste gereedschap in handen. En dat maakt uw klus een stuk makkelijker.
Geplaatst in Fein Multimaster door

admin