Nummer 1 in professioneel gereedschap

 
€ 0,00

Japanse topkwaliteit: Hitachi

19-03-2013 18:15

In een eerder blogartikel schreven we al over het Japanse merk Makita. Een ander Japans merk met een vooraanstaande positie in de gereedschapsbranche is Hitachi. In dit blogartikel kijken we naar de historie van Hitachi en de producten die zij aanbieden op het gebied van gereedschap.

Historie

Het concern van Hitachi is gevestigd in Japan en werd in 1910 opgericht als een elektronische reparatiewinkel door Namihei Odaira. Het woord Hitachi betekent letterlijk zonsopgang. Dit staat symbool voor de visie van het concern om door middel van technologie een toegevoegde waarde voor mens en maatschappij te zijn. In de beginjaren ondersteunde de winkel een Japans bedrijf in de kopermijnindustrie met de productie van elektromotoren. De eerste producten waren drie 5pk elektromotoren. Inmiddels is de Hitachi groep één van de grootste bedrijven ter wereld met meer dan 300.000 werknemers en een divers scala aan producten, met name machines en elektrische apparaten.

Elektrisch gereedschap van Hitachi

Één van de vele productgroepen van Hitachi is elektrisch gereedschap. Voor elk klus bestaat er een Hitachi-tool: van boormachines en schuurmachines tot zaag- en nietmachines voor de professional en semi-professional. Al het gereedschap van Hitachi is uitgebreid getest op prestatievermogen en duurzaamheid. Het elektrisch gereedschap heeft een spectaculair uiterlijk maar is bovendien ergonomisch, praktisch en zo gefabriceerd dat elke klus voor de gebruiker comfortabel is. Op elke machine geeft Hitachi een gratis garantie van liefst drie jaar. Registreer uw aankoop binnen 4 weken op www.hitachi-powertools.nl/garantie om gebruik te maken van de garantie.

Hitachi bij Toolnation

Met de Hitachi DS14DBL slagschroevendraaier, te vinden in het assortiment van Toolnation, won Hitachi voor het 5e jaar de prestigieuze IF Product Design Award. Uiteraard heeft Toolnation nog veel meer topkwaliteit producten van Hitachi in haar assortiment. Bent u op zoek naar elektrische tuingereedschap voor in de tuin of het park? Wilt u een accuboormachine of bijvoorbeeld een afkortzaag kopen? In onze webshop vindt u een zeer breed en compleet aanbod met elektrisch, snoerloos en benzine aangedreven gereedschap van Hitachi!
Geplaatst in Elektrisch gereedschap door

admin