Nummer 1 in professioneel gereedschap

 
€ 0,00

Mirka Deros: Een Revolutie In Schuurmachines

23-04-2013 11:36

Bij elke klus is goed professioneel gereedschap belangrijk. Zo is een goede schuurmachine belangrijk bij je werkvoorbereiding. Mirka brengt hierbij het nieuwste van het nieuwste: de Mirka Deros 650CV. Volgens Mirka zelf de beste schuurmachine die ooit op de markt is gebracht. Hij wordt geleverd met een 150mm en 125mm steunschijf, Mirka Abranet schuurpapier van 150mm en 125mm en de Mirka T-Loc 2 systainer. Als je als professional op een residentiële klus aankomt met de stofvrije Mirka Deros 650CV en Mirka Abranet schuurpapier laat je elke concurrent ver achter je. Je bent sneller, kan beter en grondiger schuren en bovendien werk je schoner dan met welk ander schuursysteem dan ook. Een huiseigenaar zal je erg dankbaar zijn als je zijn klus kan klaren zonder eerst zijn huis in stof te hebben gehuld!

Gebruik

Het gebruik van de Deros is onberispelijk. Inclusief beschermkap weegt het apparaat slechts 1053 gram en is dus erg licht in gebruik. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft rubberen pads voor een perfecte grip. Door het symmetrische ontwerp is de machine geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers. De bediening met de hendel aan de bovenkant is een genot om mee te werken. De Deros is daardoor met 1 hand in te schakelen, te bedienen en je kunt het aantal toeren makkelijk controleren. Er is een stofzuigeraansluiting van 27mm aanwezig. Bij correcte aansluiting hoef je je dus nooit meer zorgen te maken over al het stof, want dat word netjes afgevoerd. Doordat de Deros zo licht en compact is (een hoogte van slechts 96mm) is hij perfect voor het schuren van moeilijk bereikbare plekken in krappe ruimtes.

Prestatie

Met de ingebouwde borstelloze elektromotor van 350 Watt is het vermogen van de Deros vergelijkbaar met een conventionele machine van 500 Watt. De motor zorgt voor een constante snelheid van 4.000 tot 10.000 toeren. Doordat het motor compartiment volledig is afgesloten is de motor beschermt tegen vuil, stof én water. Ook bij veeleisende klussen behoud de motor zijn kracht. De nieuw ontwerpen steunschijf heeft een centrale luchtinlaat waardoor de luchtstroom wordt verbeterd en stof sneller wordt afgezogen. Het resultaat is een schonere werkomgeving en weinig schoonmaakwerk naar het voltooien van de klus.

De voordelen op een rij

  • Lichtgewicht (slechts 1kg)
  • Klein (slechts 96mm hoog)
  • Werkt zeer snel (350 W), +4,000 tot 10.000 toeren.
  • Weinig onderhoud (koolborstelvrij)
  • Universeel inzetbaar (geen perslucht meer nodig)
  • Engergiebesparend
  • Geen transformator
  • Trapsgewijs toerental regelen
  • Constant toerental, ook onder zware belasting.
Wil je ook gaan schuren met de Mirka Deros 650CV? Neem dan een kijkje in onze webshop voor deze en ander elektrisch gereedschap.
Geplaatst in Elektrisch gereedschap door

admin