Nummer 1 in professioneel gereedschap

 
€ 0,00

Nieuwe generatie combinatiezagen

13-11-2012 12:49

Over DeWalt In 1923 vond Raymond DeWalt de radiaalzaagmachine uit, deze heeft jaren lang te toon voor kwaliteit en duurzaamheid gezet. Dit is de start van een stevige reputatie bij professionele gebruikers. Sinds dien staan ze bekend om hun goede naam als ontwerper, ontwikkelaar en producent van duurzame en professionele stationaire machines. Daarnaast zijn kracht, precisie en betrouwbaarheid bekend als het handelsmerk van DeWalt. De geel/zwarte kleurencombinatie is een gedeponeerd handelsmerk voor DeWalt machines en accessoires. Product eisen en milieu Alle producten van DEWALT voldoen uiteraard aan de hoge eisen die in het belang zijn voor de eindgebruiker. De normen van CE, VDE, beroepsverenigingen en van de overheid op het gebied van techniek, het milieu en de veiligheid wordt ter alle tijden aan voldaan. Met betrekking tot de veiligheid voldoet al het hand- en stationair gereedschap niet alleen aan de strenge Duitse GS-normen, maar ze dragen ook het CE-Label. D2710XPS Vandaag de dag worden er nog steeds nieuwe machines met nieuwe technologieën ontworpen en geproduceerd, zo ook de D2710XPS TGS combinatiezaag. Deze combineert de precisie van de moderne afkortzagen met de kracht en de capaciteit van de hedendaagse tafelzagen. De elektronische module zorgt voor een aanzienlijke overbelastingsbeveiliging en een constante zaagsnelheid voor optimale prestaties. Dankzij het geïntegreerd inklapbaar onderstel verhogen de duurzaamheid en het gebruiksgemak, dit maakt het dat dit tot de top van elektrisch gereedschap behoort. Nog meer bijzondere kenmerken Naast de eerder genoemde eigenschappen beschikt de D2710XPS over nog meer bijzondere kenmerken:
 • Door de 305mm zaagkop verhoogt de maximum zaagdiepte tot 155mm
 • De nieuwe instelmechanismen van de verstek- en de hellingshoek zijn makkelijk te gebruiken en werken zeer precies
 • Dankzij de twee transportwielen is de machine als ware het een kruiwagen makkelijk te verplaatsen op de bouwplek
 • Het machineframe is robuust ontworpen en heeft een opbergruimte voor hulpstukken
 • Snelle en sleutelvrije omschakeling van de afkort- naar de tafelzaagstand en omgekeerd
 • XPS schaduwlijn zaagsnede-indicator laat toe het werkstuk zeer snel in de juiste positie ten opzichte van het zaagblad te plaatsen en verlicht tegelijkertijd het werkstuk.
Standaard bij geleverd Zoals u van DeWalt gewent bent zijn de standaard materialen die meegeleverd worden bij de aanschaf van de D2710XPS combinatiezaag ook weer van uitmuntende kwaliteit. De standaard meegeleverde items zijn:
 • 48 tands HM zaagblad
 • parallelgeleider, spouwmes
 • duwhout
 • stofopvangbak voor de afkortzaagstand
 • tafelzaagbeschermkap
 • montagesleutel
Toolnation en DeWalt Wij voorzien in een breed scala aan machines van DeWalt, dat zorgt ervoor dat wij u altijd de juiste informatie en een degelijk advies kunnen geven. Maar bij Toolnation geven we nog wat meer! Naast de fabrieksgarantie voorzien wij in nog een jaar TOOLPLUS garantie extra. Dit houdt in dat u 1 extra jaar garantie heeft op uw elektrisch gereedschap. Tevens geldt op iedere DeWalt machine dat wij bij defect of storing binnen 3 jaar na aankoop de machine kosteloos ophalen en retourneren.  
Geplaatst in Elektrisch gereedschap door

admin