DeWalt gratis Tools

DeWALT gratis Tools!


TOOLNATION TRAKTEERT op gratis DeWalt tools!

U ontvangt van 01-05-2019 t/m 31-08-2019 een gratis artikel bij aankoop van machines en accessoires uit het complete DeWalt assortiment.


Koopt u voor minimaal €299,- excl. BTW aan DeWalt machines en accessoires dan ontvangt u van ons een gratis Stanley Rolbandmaat bij uw bestelling.

Koopt u voor minimaal €599,- excl. BTW aan DeWalt machines en accessoires dan ontvangt u van ons een gratis Stanley Fatmax Afbreekmes bij uw bestelling.

Koopt u voor minimaal €899,- excl. BTW aan DeWalt machines en accessoires dan ontvangt u van ons een gratis Stanley Gereedschapsgordel bij uw bestelling.

Koopt u voor minimaal €1199,- excl. BTW aan DeWalt machines en accessoires dan ontvangt u van ons een gratis DeWalt 18V accu DCB184-XJ bij uw bestelling.Algemene voorwaarden voor deelname:

 1. Medewerkers van Toolnation, hun directe familieleden en aangesloten dealers zijn van deelname aan deze actie uitgesloten.
 2. De deelname houdt bovendien in dat de deelnemer de voorwaarden voor deelname accepteert.
 3. Deze actie geldt bij aankoop van een of meerdere producten uit ons DeWalt assortiment.
 4. Organisator van de actie is Toolnation.eu
 5. De gratis te ontvangen artikelen worden automatisch meegezonden bij de bestelling.
 6. De gratis te ontvangen artikelen zijn niet in te wisselen voor korting, tegoedbon of een geldbedrag.
 7. Toolnation behoudt zich het recht voor om deze actie te allen tijde te annuleren of deelnemers die onjuiste of onvolledige gegevens verstrekken, het deelnameproces manipuleren resp. dit proberen en/of door eigen nalatigheid in strijd handelen met de deelnameregels en/of anders op oneerlijke en/of onoorbare wijze proberen de deelname aan de actie te beïnvloeden, te diskwalificeren en van toekomstige deelname aan dergelijke acties uit te sluiten. 
 8. Als de deelnemer het actieproduct na aankoop retourneert, vervalt het recht op een gratis artikel.
 9. Toolnation aanvaardt geen aansprakelijkheid voor een verlies of beschadiging van het gratis artikel bij de toezending. 
 10. Over het gratis artikel kan niet worden gecorrespondeerd, en uitbetaling van artikelen in contant geld is uitgesloten. 
 11. Indien bezorging op het genoemde adres niet mogelijk is, vervalt automatisch het recht op een gratis artikel.
 12. Actie loopt vanaf 01-05-2019 t/m 31-08-2019 of zolang de voorraad strekt.

 Shoppen