Nu overstappen op het 18 volt systeem en een 5,2 Ah AIRSTREAM-accu gratis ontvangen!

 Festool actiemachines gratis accu


Toolnation trakteert u bij aankoop van Festool artikelen!

U ontvangt t/m 30-06-2017 een gratis artikel bij aankoop van Festool machines en/of accessoires.

Koopt u voor minimaal 1500,00 excl. BTW aan Festool artikelen dan ontvangt u van ons een gratis 12-delige HM frezenset mee met de bestelling.

Koopt u voor minimaal 2500,00 excl. BTW aan Festool artikelen dan ontvangt u van ons een gratis Festool SYS 1 BOX T-Loc Systainer mee met de bestelling.

Koopt u voor minimaal 3500,00 excl. BTW aan Festool artikelen dan ontvangt u van ons een gratis Festool BR10 Sysrock Radio mee met de bestelling.

 


 

Algemene voorwaarden voor deelname:

 1. Gerechtigd tot deelname zijn alle personen die ten tijde van hun deelname minstens 18 jaar oud zijn en hun vaste zaken- of woonadres in een van volgende landen hebben: Andorra, Oostenrijk, België, Tsjechische Republiek, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Zwitserland of het Verenigd Koninkrijk.
 2. Medewerkers van de TTS-groep, hun directe familieleden en aangesloten dealers zijn van deelname aan deze actie uitgesloten.
 3. De deelname houdt bovendien in dat de deelnemer de voorwaarden voor deelname accepteert.
 4. De bevestiging van de voorwaarden voor deelname geschiedt door het aanvragen van het gratis accupack conform paragraaf 2.b) van de voorwaarden.
 5. Deze actie geldt alleen in combinatie met de aankoop van een machine uit de machine-actielijst.
 6. De basisvarianten van de accumachines doen ook mee in de actie..
 7. Voor de deelname aan de actie moet de deelnemer nog aan de volgende voorwaarden voldoen:
  - Aankoop van een actieproduct in de actieperiode van 01-01-2017 tot en met 30-06-2017
  - Registratie van het actieproduct voor de SERVICE all-inclusive in hieronder vermelde registratieperiode
  - Onlineregistratie op www.festool.nl in de periode van 01-01- 2017 tot en met 15-07-2017)
  - Aanvraagformulier invullen op www.festool.nl/accuaktie voor een gratis accupack BP 18 Li 5,2 Ah AS.
  - Houd er rekening mee dat een deelname aan de actie alleen bij een onlineregistratie mogelijk is.
  - Voor de registraties hebben wij behalve uw voor- en achternaam, uw e-mailadres en adres ook de apparaatgegevens van het actieproduct nodig.
 8. Deze actie kan niet met andere acties worden gecombineerd.
 9. Verloop van de actie: a. Festool zal binnen 28 dagen na ontvangst en positieve controle van de aanvraag zorgen voor de gratis levering per post van het accupack BP 18 Li 5,2 AS aan het door deelnemer vermelde adres.
 10. Organisator van de actie is Festool GmbH, Duitsland
 11. Festool accepteert geen aanvragen waarbij óf het actieproduct buiten de actieperiode werd gekocht, de registraties buiten de registratieperiode plaatsvonden óf die door Festool als onvolledig of onterecht werden bevonden. Festool aanvaardt geen aansprakelijkheid voor te late of nietontvangen registraties.
 12. Festool behoudt zich het recht voor om deze actie te allen tijde te annuleren of deelnemers die onjuiste of onvolledige gegevens verstrekken, het deelnameproces manipuleren resp. dit proberen en/of door eigen nalatigheid in strijd handelen met de deelnameregels en/of anders op oneerlijke en/of onoorbare wijze proberen de deelname aan de actie te beïnvloeden, te diskwalificeren en van toekomstige deelname aan dergelijke acties uit te sluiten. d. Als de deelnemer het actieproduct na aankoop retourneert, vervalt het recht op een gratis accupack.
 13. Festool aanvaardt geen aansprakelijkheid voor een verlies of beschadiging van het accupack bij de toezending. 
 14. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, en uitbetaling van het accupack in contant geld is uitgesloten. Indien bezorging op het genoemde adres niet mogelijk is, vervalt automatisch het recht op een gratis accupack.

REGISTREER HIER