Gratis speelgoed banner


U ontvangt vanaf 28-11-2017 een gratis Speelgoed Box bij uw bestelling OP=OP!

Koopt u voor minimaal 299,00 excl. BTW aan artikelen dan ontvangt u van ons gratis Speelgoed Box 1 mee met de bestelling.

Koopt u voor minimaal 599,00 excl. BTW aan artikelen dan ontvangt u van ons gratis Speelgoed Box 2 mee met de bestelling.

Koopt u voor minimaal 999,00 excl. BTW aan artikelen dan ontvangt u van ons gratis Speelgoed Box 3 mee met de bestelling.Algemene voorwaarden voor deelname:

 1. Medewerkers van Toolnation, hun directe familieleden en aangesloten dealers zijn van deelname aan deze actie uitgesloten.
 2. De deelname houdt bovendien in dat de deelnemer de voorwaarden voor deelname accepteert.
 3. Organisator van de actie is Toolnation.eu
 4. De gratis te ontvangen artikelen worden automatisch meegezonden bij de bestelling.
 5. De gratis te ontvangen artikelen zijn niet in te wisselen voor korting, tegoedbon of een geldbedrag.
 6. Toolnation behoudt zich het recht voor om deze actie te allen tijde te annuleren of deelnemers die onjuiste of onvolledige gegevens verstrekken, het deelnameproces manipuleren resp. dit proberen en/of door eigen nalatigheid in strijd handelen met de deelnameregels en/of anders op oneerlijke en/of onoorbare wijze proberen de deelname aan de actie te beïnvloeden, te diskwalificeren en van toekomstige deelname aan dergelijke acties uit te sluiten. 
 7. Als de deelnemer het actieproduct na aankoop retourneert, vervalt het recht op een gratis artikel.
 8. Toolnation aanvaardt geen aansprakelijkheid voor een verlies of beschadiging van het gratis artikel bij de toezending. 
 9. Over het gratis artikel kan niet worden gecorrespondeerd, en uitbetaling van artikelen in contant geld is uitgesloten. 
 10. Indien bezorging op het genoemde adres niet mogelijk is, vervalt automatisch het recht op een gratis artikel.
 11. Actie loopt vanaf 28-11-2017 en er geldt OP=OP