Aangepaste levertijden en contact i.v.m. Covid-19 > klik hier

Maatregelen i.v.m Covid-19

In verband met het Covid-19 virus zijn ook wij genoodzaakt maatregelen te treffen. Via deze pagina zullen wij u zoveel mogelijk op de hoogte houden. Wij vragen vriendelijk voor uw begrip en medewerking.

De belangrijkste maatregelen op een rij:

  • Levertijden: veel fabrikanten hebben momenteel grote problemen met uitleveren. Houdt u a.u.b. rekening met langere levertijden van uw bestelling dan staat aangegeven.
  • Drukte telefoonlijn: de telefonische helpdesk is beperkt bereikbaar. Vragen over levertijden kunt u alleen via ons contactformulier stellen. > contactpagina
  • Afhaalpunten PostNL België: "ophalen op PostNL-punten" voor Belgische bestellingen is weer mogelijk.  > meer informatie

Levertijden

Veel fabrikanten hebben helaas grote leverings-, en productieproblemen vanwege covid-19 binnen Europa. Hierdoor kunnen wij geen exacte leverdatum - buiten de maandverwachting zoals vermeld bij diverse artikelen op onze site - aangeven. Let op: de getoonde levertijden kunnen altijd gewijzigd worden op advies van de fabrikant, hierover kunnen wij u helaas niet informeren.

Als een artikel uit voorraad leverbaar is staat dit met een groen bolletje aangeduid. Voor de overige artikelen adviseren we u de bestelling alvast te plaatsen en af te wachten om teleurstelling en nog langer wachten te voorkomen.

Wij leveren ontvangen artikelen direct naar u door, het kan voorkomen dat dit in deelleveringen gebeurt.


Transport (NL en BE)

Let op: door de extreme drukte bij onze vervoerders kan de bezorging van uw bestelling extra vertraging oplopen. Wij proberen u echter zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de status van uw bestelling.

Naar de actuele status over de voorzorgsmaatregelen van:


Afhaalpunten PostNL in België

Belgische winkels zijn weer geopend, ophalen bij een PostNL ophaal-punt is dus ook weer mogelijk. >meer informatie


Bereikbaarheid

Voor een snellere afhandeling van uw vraag, maakt u gebruik van ons >contactformulier.

Telefonisch zijn wij alleen bereikbaar voor urgente vragen. Vragen over levertijden kunt u alleen via ons contactformulier stellen. > contactpagina


Serviceafdeling en reparatiewerkplaats

Met flexibele arbeidsuren en verruimde werktijden verwachten we op onze serviceafdeling veel op te kunnen vangen. De werkzaamheden in de werkplaats en het beantwoorden van vragen kunnen extra vertraging oplopen, omdat veel fabrikanten wachten op onderdelen of zelf logistieke vertragingen oplopen. Ook hier zullen we proberen u zo snel mogelijk te helpen, maar zijn we helaas afhankelijk van derden.