Gastacker

Bent u op zoek naar een spijkerpistool die gebruikt maakt van de meest geavanceerde gastechnologie om moeiteloos spijkers door diverse materialen te schieten? Dan moet u bij Toolnation zijn! Bij ons vindt u een ruim assortiment aan gastackers van bekende merken als Hitachi, Makita, Senco, Stanley Bostitch en meer. De gastackers zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en scherp geprijsd.

Producten 1 - 24 van 42
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Producten 1 - 24 van 42
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gastackers zijn spijkerpistolen die op gas werken en worden gebruikt om diverse materialen, met behulp van spijkers, aan elkaar vast te schieten. Verbindingen zoals hout op hout, staal op beton of hout op beton kunnen met behulp van een gastacker gemaakt worden. Dankzij de fijne neus kunnen deze verbindingen op de meest precieze en efficiënte manier gemaakt worden. Talloze gastackers die wij in onze assortiment hebben beschikken over een optimale kracht-gewicht verhouding, zijn snel ladend dankzij de Lithium accu, hebben een lange levensduur, een ergonomische soft-grip en een regelbare inslagdiepte voor een perfecte afwerking. Bovendien beschikken onze gastackers over een stofbescherming zodat u stofvrij kunt werken en een eenvoudige diepte-instelling.

Wat voor soort gastacker u ook zoekt, wij hebben ze in ons assortiment. Bestel daarom eenvoudig en snel uw gastacker online. Uw bestelling wordt snel aan huis geleverd door UPS, TNT-express of DPD. Komt uw bestelling boven de €150 (excl. BTW) uit? Dan is de verzending gratis! Bovendien heeft u 14 dagen bedenktijd en een gratis pick-up & return service van 3 jaar op de meeste gereedschappen.