Breekhamer en hakhamer

Bij Toolnation bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar een breekhamer of hakhamer. Op Toolnation.nl vindt u een ruim assortiment aan hakhamers en breekhamers van verschillende topmerken als AEG, Hitachi, Makita en Metabo. Hak- en breekhamers zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende uitvoering en bovendien bieden wij ze aan tegen de scherpste prijs.

Met een breekhamer kunt u moeiteloos gesteente losmaken, muren slopen of tegels verwijderen zonder dat u hiervoor veel kracht hoeft te zetten. Diverse breekhamers beschikken over een geïntegreerd dempingssysteem aan de handgrepen, waardoor het aantal trillingen tijdens de werkzaamheden zo veel mogelijk wordt verminderd. De rubberen beklede handgreep zorgt voor optimaal comfort bij langdurig gebruik. Het aantal slagen van de breekhamer is via het stelwiel in te stellen voor een verbeterde efficiëntie. Ook beschikken de meeste hak-breekhamers over een lange levensduur, een zeer hoge slagkracht, laag geluidsniveau en verminderde vibratie waardoor u uw werkzaamheden op de meest efficiënte manier kunt verrichten.

Bekijk onze Makita of Bosch breekhamers.

Producten 1 - 24 van 83
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Producten 1 - 24 van 83
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bekijk het complete aanbod hak- en breekhamers en bestel eenvoudig online tegen de scherpste prijzen. Uw hak- of breekhamer wordt snel bij u aan huis geleverd door UPS, TNT-express of DPD. Komt uw bestelling boven de €150 (excl. BTW) uit? Dan betaalt u geen verzendkosten op de hak- of breekhamer! Ook heeft u 14 dagen recht op retour en een gratis pick-up & return service van 3 jaar op de meeste machines. In het geval van een defect wordt het defecte gereedschap kosteloos opgehaald, hersteld en weer bij u afgeleverd.