Compressor kopen

Wilt u een compressor kopen? Hier vindt u een ruim assortiment aan compressors van onder andere de merken Creemers, Dewalt, Dutack, Hitachi, Makita en meer.

Een compressor zuigt lucht aan en perst dit samen. Hierdoor ontstaat hoge druk waarmee luchtgereedschappen aangedreven kunnen worden. Een compressor kunt u dan bijvoorbeeld koppelen aan machines (een slijpmachine, schuurmachine, boormachine), een spuit (een vloeistofspuit of verfspuit), een pistool (denk aan een bandenvulpistool en een blaaspistool), een tacker, zanstraler, slagmoersleutel of een beitelhamer. Gaat u een compressor kopen? Ga dan eerst even na voor welke klussen u de compressor zal gebruiken en hoe lang u deze achtereenvolgens zal gebruiken. Zo weet u hoeveel liter uw compressor dus minimaal zal moeten zijn. Hieronder vindt u ons ruime aanbod aan compressors.

Merken: Airpress Metabo | Dewalt | Makita

Producten 1 - 24 van 270
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 270
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lucht aanzuigen en samenpersen

Veel mensen vragen het zich nog vaak af; wat doet zo'n compressor dan precies? Welnu, in feite is het niet meer dan lucht aanzuigen en die lucht vervolgens samenpersen. Daardoor ontstaat hoge druk en dat wordt vervolgens gebruikt om luchtgereedschappen mee aan te drijven. De machine wordt dan gekoppeld aan bijvoorbeeld een slijpmachine, een schuurmachine of een blaaspistool. Ook een tacker, slagmoersleutel en beitelhamer zijn te koppelen aan de hoge druk producerende machine. Zoals gesteld vergt elk specifiek werk een andere soort machine. Belangrijk is om in elk geval in kaart te hebben voor welke werkzaamheden de machine gebruikt gaat worden en zeker ook hoe lang die – achtereen- gehanteerd zal worden. Op die manier is in elk geval na te gaan hoeveel liter de machine minimaal moet zijn.

Geschikte compressoren voor diverse luchtgereedschappen

Van plan een compressor aan te schaffen? Weet dan wel waarvoor je de machine precies wilt gaan gebruiken. Er is een uitgebreid aanbod aan compressoren voor al even diverse werkzaamheden. Daarnaast zijn professionele machines leverbaar in diverse uitvoeringen van talloze bekende en minder bekende merken.

Elke dag een scherpe aanbieding

Op deze webshop is een breed scala aan compressoren te vinden. Bovendien worden scherpe prijzen gehanteerd. Het spreekt vanzelf dat er een ruim aanbod is van de bekende merken Bosch, Makita, Fein, DeWalt en Festool, al is er zeker ook ruim baan voor de (nog) wat minder bekende merken. Ook in hun assortiment zijn dé geschikte machines voor werkelijk elke klus te vinden. Toolnation.nl biedt behalve scherpe prijzen ook nog eens gratis verzending als sprake is van een minimale besteding van vijftig euro en biedt elke dag opnieuw een meer dan scherpe dagaanbieding. Ook aantrekkelijk is de extra garantie die geboden wordt op merken als Bosch, Festool, DeWalt en Makita. Kijk naar ons uitgebreide assortiment compressoren, geschikt voor vele klussen.