Airpress compressor

Opzoek naar een kwaliteitsvolle compressor? Dan is Airpress een goede keuze! Airpress is al jaren een gekend én geliefd merk onder professionele bouwvakkers. Het is ook niet moeilijk om te zien waarom. Airpress levert goede kwaliteit en maakt het werk van professionals makkelijker. Airpress compressors komen namelijk bij allerlei klussen goed van pas. Van schilderwerken tot het aandrijven van gereedschap, er is veel dat je met een Airpress compressor kunt doen. Wij van Toolnation bieden je het beste van Airpress in onze webshop. Ontdek het nu en profiteer van een groot aanbod en voordelige prijzen!

Populair: Mobiele Airpress compressor | Stationaire Airpress compressor

Producten 1 - 24 van 40
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Producten 1 - 24 van 40
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Het nut van een Airpress compressor

Op een Airpress compressor kan je toestellen aansluiten die ervoor zorgen dat je perslucht nuttig kunt gebruiken. Daarnaast zijn er sommige handige tools die je kunnen helpen om de perslucht voor een bepaalde klus te gebruiken. Zo is er bijvoorbeeld het blaaspistool dat je voornamelijk gebruikt om stof en vuil mee weg te blazen. Een andere tool is het spuitpistool. Dit pistool beschikt over een reservoir en wordt voornamelijk gebruikt voor het verven op moeilijk bereikbare plaatsen. Er is ook een niet- en nagelpistool dat je op de compressor kunt aansluiten om eenvoudig en snel niet- en nagelklusjes uit te voeren. Dit zijn een paar voorbeelden van de meest gebruikte toepassingen, maar er is nog veel meer mogelijk met een Airpress compressor!

Welke Airpress compressor is geschikt voor de klus?

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten compressors. Het is dus niet altijd makkelijk om de juiste keuze te maken. Daarom geven wij je enkele tips bij het uitzoeken van de juiste Airpress compressor.

Olievrije of oliegesmeerde compressor

Er zijn compressors die werken op olie en er zijn er die olievrij zijn. Beiden hebben voor- en nadelen. Een oliegesmeerde compressor is vaak goedkoper en kan voor veel doeleinden gebruikt worden. Een oliegesmeerde compressor is over het algemeen dus een goede optie, maar voor bepaalde klussen kan je hem beter vermijden. Bijvoorbeeld als je in lage omgevingstemperaturen werkt, onder de 5 graden, dan kan je beter niet voor een oliegesmeerde compressor kiezen. In dat geval kan olie verdikken en dat kan nadelig zijn voor de machine. Ook als je de compressor voornamelijk gaat gebruiken voor schilderwerken is het beter om niet voor een oliegesmeerde versie te kiezen. Er bestaat namelijk een kans dat olieresten in de verf terecht kunnen raken en dat kan het eindresultaat beïnvloeden. Houd daar dus rekening mee!

Groot of klein reservoir

Als je veel perslucht nodig hebt in een korte tijd, dan is het verstandig om voor een groot reservoir te kiezen. Dit voorkomt dat je de compressor steeds opnieuw moet opstarten om extra perslucht te verkrijgen. Voor eenvoudige klussen kan je kiezen voor een kleiner reservoir of voor de hele kleine klusjes kan je zelfs kiezen voor een Airpress compressor zonder reservoir.