Mobiele compressors

Heb je een verrijdbare of verplaatsbare compressor nodig? Dan is de mobiele compressor bij uitstek geschikt. We hebben mobiele compressoren in ons assortiment die je voor meerdere toepassingen kunt gebruiken. Ideaal in omstandigheden waarbij je geen elektriciteitsaansluiting hebt. Een mobiele compressor kun je koppelen aan een slijpmachine, schuurmachine, boormachine, vloeistofspuit, verfspuit, bandenvulpistool, blaaspistool, een tacker, zandstraler, slagmoersleutel, beitelhamer enzovoort.

Bekijk hier: Olie compressor | Olievrije compressor

Producten 1 - 24 van 239
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Producten 1 - 24 van 239
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hoe werkt een mobiele compressor?

Een compressor is dus een machine die je voor vele klussen kunt inzetten. Deze machine zuigt lucht aan, slaat dit op, perst dit samen in een ketel en zet deze vervolgens om in gedoseerde luchtdruk. Of een compressor geschikt is voor een bepaalde klus, is afhankelijk van het type compressor. Het aanzuigvermogen maar ook de maat van de ketel en de maximale druk bepalen uiteindelijk of een compressor geschikt is voor een bepaalde klus. In feite kun je uitgaan van het volgende: hoe hoger de luchtdruk die de compressor kan opbouwen, des te krachtiger de compressor is en des te meer hulpgereedschappen hij kan bedienen. Een krachtige motor zorgt voor een snelle aanzuiging van lucht waardoor de keteldruk stabieler blijft en daarmee ook de uitgaande luchtdruk. Dit effect is bijvoorbeeld bij verfspuiten zeer belangrijk.

De instelling van druk

Het instellen van de druk doe je per soort hulpgereedschap die de compressor gaat bedienen en soms zelfs per soort nietje of spijker. De druk die de compressor opbouwt, wordt in Bar of Psi uitgedrukt. Op de manometers van compressoren zie je daarom vaak twee schaalverdelingen, die van Bar en van Psi.

Compressor accessoires

In ons assortiment bieden we ook accessoires en hulpgereedschappen die je voor diverse compressoren kunt gebruiken. We bieden accessoires zoals slangen, persluchtpistolen, aansluitnippels, beitels, perslucht kitpistolen, perslucht verfpistolen, adapters voor het oppompen van banden, slagmoersleutels, compressorolie en tackers.

We leveren mobiele compressoren met volledige garantie

Doordat we officieel dealer zijn van grote merken, krijg je bij ons eerlijke producten met volledige garantie. Dit in tegenstelling tot de vele internetaanbieders die vaak omgebouwde machines uit het buitenland aanbieden tegen lagere prijzen. Deze type machines geven geregeld storingen en brengen gevaarlijke risico\'s met zich mee. Bij ons krijg je originele compressoren met volledige garantie tot 5 jaar.

De voordelen wanneer je bij ons bestelt:

 • We leveren de beste kwaliteit
 • Gratis bezorging vanaf €50,- incl. BTW.
 • Voordelige prijzen
 • Dagelijks scherpe dagaanbiedingen
 • Tot 5 jaar garantie op diverse merken
Heb je een mobiele compressor nodig? Bestel deze dan hier, kom langs in onze winkel of neem contact met ons op. We maken je graag wegwijs in ons assortiment.