11 artikel(en)
11 artikel(en)

Voorwaarden voor Spit en Toolnation Garantie

Naast de wettelijke fabrieksgarantie biedt Spit een aanvullende fabrieksgarantie onder de noemer Spit Full Option Service Garantie. Wanneer je Spit gereedschap bij Toolnation koopt en nadien je aankoop registreert, ontvang je automatisch nog eens 2 jaar extra garantie van Toolnation!

Wat moet je doen voor de Spit garantie en de extra Toolnation garantie?

Nadat je een Spit product bij Toolnation hebt gekocht, klik je HIER om je aankoop te regsitreren. Je ontvangt dan een garantie- en servicecertificaat in de vorm van een pdf document. Let wel: elk apparaat moet je afzonderlijk registreren.

Wat houdt de fabrieksgarantie van Spit in?

  • - Onder de naam Spit Full Option Service Garantie garandeert Spit dat je tot 3 jaar na aankoop geen reparatie- en onderhoudskosten hebt op je machine.
  • - Na deze periode gelden tot en met 5 jaar na aankoop vaste reparatiekosten per reparatie
  • - Je krijg je 6 maanden garantie op de gerepareerde machine.

Wat houdt de extra Toolnation garantie in?

Van Toolnation krijg je hier nog een twee extra jaren garantie bovenop de fabrieksgarantie van Spit.

Voorwaarden

  • - Is je Spit aankoop niet binnen 30 dagen geregistreerd, dan vervalt het recht op de extra garantie van de fabrikant en van Toolnation.
  • - Voor de twee extra jaren Toolnation garantie gelden dezelfde garantievoorwaarden als van de leverancier.
  • - Indien je een Spit product niet kan aanmelden bij de fabrikant voor een verlengde garantie, is de extra Toolnation garantie dus niet van toepassing.
  • - De Toolnation garantie is niet geldig op producten of productgroepen die door de fabrikant uitgesloten worden voor een verlengde garantietermijn.
  • - De extra garantie is van kracht bij aankopen van de vermelde merken vanaf 01-09-2018.

Kwalitatief Spit gereedschap met een lange levensduur

De van oorsprong Franse fabrikant Spit is wereldwijd één van de grootste en meest innovatieve gereedschapsfabrikanten. Spit staat voor kwalitatief goed gereedschap en een lange levensduur. Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van Spits’ gereedschap is dat zij het werk van professionals efficiënter en prettiger moeten maken. Ze stellen dan ook hoge eisen aan de producten en het assortiment dat ze bieden is zeer uitgebreid. Van boormachines, haakse slijpers tot breekhamers, ze hebben het allemaal. En dat assortiment wordt continue aangevuld.

Bestel eenvoudig en snel bij Toolnation

Bestel nu eenvoudig Spit gereedschap op onze shop. Wij bieden onze klanten een uitstekende service en tal van voordelen. Onze meerwaarde ligt onder andere in de gratis verzending vanaf 50 euro. Verder ben je bij ons gegarandeerd van superieur gereedschap tegen de laagste prijs. Bezoek onze webshop regelmatig, want iedere dag heeft Toolnation scherpe dagaanbiedingen, die je als klant nog meer voordeel opleveren.