Summer Sale! €10,- korting op geselecteerde voorradige artikelen!* > Bekijk het aanbod

Kärcher Stofzuiger

Opzoek naar een stofzuiger van goede kwaliteit? Dan is een Kärcher stofzuiger een uitstekende keuze. Kärcher is een gerespecteerd en geliefd merk die dankzij zijn constante vernieuwingen en verbetering aan populariteit blijft winnen. Wij van Toolnation zijn trots om je een zorgvuldig uitgekozen assortiment van Kärcher stofzuigers te kunnen aanbieden. Een professionele stofzuiger zoals die van Kärcher zal je het werk heel wat makkelijker maken, waardoor je ook tijd uitspaart! Ontdek dus snel ons aanbod en gun jezelf het gemak van een Kärcher stofzuiger!

2 Producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 
 1. -17% Kärcher 1.629-711.0 AD 2 As-, en Droogzuiger
  Kärcher 1.629-711.0 AD 2 As-, en Droogzuiger
  Direct leverbaar
  Adviesprijs 149,96 Aanbiedingsprijs 124,62 102,99 excl. BTW
 2. -19% Kärcher 1.629-731.0 As- en droogzuiger AD 4 Premium Kärcher 1.629-731.0 As- en droogzuiger AD 4 Premium
  Verwachte levertijd 1 tot 3 werkdagen
  Adviesprijs 179,95 Aanbiedingsprijs 145,19 119,99 excl. BTW

2 Producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 

Een stofzuiger op maat

Kärcher heeft een breed assortiment aan stofzuigers, dus is het niet moeilijk om een stofzuiger te vinden die perfect past bij je noden. Zo kan je kiezen uit robotstofzuigers, waterstofzuigers, sterke bouwstofzuigers, enzovoort.

Kärcher waterstofzuiger

Tussen het aanbod van Kärcher kan je ook waterstofzuigers vinden. Waterstofzuigers zijn stofzuigers met een extra functie, ze zuigen namelijk ook water op. Dat kan handig zijn tijdens het uitvoeren van werken waar er vaak stof en water vrijkomt. Waterstofzuigers worden ook vaak gebruikt voor ondergelopen kelders. Een waterstofzuiger wordt door professionals gekozen, omdat het de mogelijkheid biedt om een oppervlakte snel schoon te maken. Een waterstofzuiger kan er namelijk voor zorgen dat je niet meer hoeft te stofzuigen én te dweilen, maar dat je dit in één keer kunt uitvoeren. Horecazaken gebruiken ook vaak een waterstofzuiger omdat zij dan makkelijk stof kunnen wegnemen en met wat water en product erbij de vloer kunnen schrobben. Dat bespaart heel wat tijd!

Kärcher bouwstofzuiger

Kärcher heeft ook stofzuigers die ideaal zijn om te gebruiken in de bouw. Deze bouwstofzuigers zijn namelijk zo krachtig dat ze niet enkel stof opzuigen, maar ook stukjes steen en beton. Een bouwstofzuiger is een handige tool voor een échte professional. Stel je eens voor dat je al het vuil dat je achterlaat tijdens je klusjes zou moeten opvegen? Dat kost veel tijd en je wilt je kostbare tijd natuurlijk liever gebruiken om met de werken bezig te zijn. Een gewone stofzuiger is niet krachtig genoeg om grotere brokken op te zuigen. Dus de Kärcher bouwstofzuiger is het perfecte alternatief!

Een Kärcher stofzuiger is er dus in veel verschillende soorten. Welke stofzuiger je ook kiest, met Kärcher doe je altijd een goede investering. Want Kärcher staat voor kwaliteit, dus ook duurzaamheid. Met een Kärcher stofzuiger is het ook altijd prettig en eenvoudig werken. Bekijk nu ons aanbod van de beste Kärcher stofzuigers, het loont de moeite!