Tapmachine

Op zoek naar een tapmachine die betrouwbaar is, lang meegaat, zeer goede prestaties levert en wilt u er één aanschaffen voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Toolnation aan het goede adres! In ons assortiment vindt u tapmachines van het merk Fein die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Wij bieden tapmachines aan tegen zeer scherpe prijzen.

Een tapmachine gebruikt men voor het maken van een inwendige schroefdraad. Diverse tapmachines beschikken over een motor met krachtige koppel en groot vermogen om uw werkzaamheden in goede banen te leiden. De elektronische toerentalinstelwiel zorgt voor het exact aanzetten van de draadboor en een constante snijsnelheid, waardoor u zeer nauwkeurig te werk kunt gaan. Verder beschikken tapmachines over een lange levensduur, een ergonomische handgreep, snelle terugloop om de werktijd bij het draadsnijden aanzienlijk te verminderen en een metalen aandrijfkop voor de beste prestaties. Tapmachines worden met behulp van de beste materialen vervaardigd en zijn zeer geliefd onder de professionals en doe-het-zelvers.   

2 artikel(en)
2 artikel(en)

Bent u overtuigd van de kracht van tapmachines en wilt u er één aanschaffen? Bestel uw tapmachine dan eenvoudig en snel online via de webshop voor een scherpe prijs. Uw bestelling wordt snel bij u aan huis afgeleverd door UPS, TNT-express of DPD en gratis verzonden, als uw bestelling boven de €150 (excl. BTW) uitkomt. Bovendien heeft u 14 dagen bedenktijd en krijgt u op de meeste machines een gratis pick-up & return service van 3 jaar.