Schuurmachines

Een schuurmachine is een elektrisch apparaat om door middel van schuren hout glad te maken, om bijvoorbeeld oude verfresten te verwijderen. Schuurmachines kunnen kleine handapparaten zijn waarbij de machine over het werkstuk wordt bewogen, of vaste machines voor grote oppervlakken waar het werkstuk in de machine wordt gevoerd.

Toolnation beschikt over een uitgebreid assortiment schuurmachines van verschillende klassen. Zo zult u onder andere vlakschuurmachines, handpalmschuurders, excentrische schuurmachines, driehoeksschuurmachines en bandschuurmachines terug vinden. Verder levert Toolnation schuurmachines van vele merken. Natuurlijk ontbreken de grote merken ook niet. Denk aan: Festool, Bosch, Makita, Dewalt, Metabo. Milwaukee, Flex, Rupes en Hitachi.

Bekijk hier: Excenterschuurmachine | Vlakschuurmachine

Populairste merk: Festool schuurmachine

Producten 1 - 24 van 291
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Producten 1 - 24 van 291
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Zeer scherp geprijsde schuurmachines

Wilt u een schuurmachine kopen? Bedenk dan goed voor welke toepassingen u de machine in wilt zetten. De keuze van een schuurmachine kan wellicht lastige zijn, aangezien er veel modellen verkrijgbaar zijn. Voor de doe-het-zelver is de eenvoudige driehoekschuurmachine al vaak goed genoeg. Wilt u de schuurmachine op professionele basis inzetten dan zult u al snel voor een andere machine kiezen. Vooral het gebruiksgemak van een vlakschuurmachine of een excellent machine is voor de professionele klusser perfect. U zult dan al snel uitkomen bij een van de grote merken zoals Bosch, Hitachi, Makita of Metabo. Zo heeft Toolnation voor iedere klusser wat wils en dat allemaal uit voorraad leverbaar!.

Bestel veilig en snel bij Toolnation

Bestel dus eenvoudig uw schuurmachine online bij Toolnation. Binnen het ruime assortiment zult u altijd wel een machine aantreffen die bij u past. U profiteert dan niet alleen van de scherpste prijzen, maar ook van vele andere voordelen. Denk daarbij aan de Toolplus garantie op de merken: Festool, Fein, Mafell en Makita. U ontvangt, bovenop de standaard fabrieksgarantie, ook nog eens 1 of 2 jaar extra garantie. Op deze manier zult u zorgeloos met uw machine werken. Tot slot wordt uw bestelling gratis geleverd bij een bestelbedrag boven de €50,- incl. BTW !

Top 5 meest gekozen schuurmachines door onze klanten:

 • Festool 575056 ETS 150/5 EQ-Plus excenterschuurmachine + 5 jaar dealer garantie!
 • Makita BO6050J 230V Excenter schuurmachine 150mm in MBox + 5 jaar dealer garantie!
 • Makita BO4565K 230V Vlakschuurmachine + 5 jaar dealer garantie!
 • Festool 570204 BS 75 E krachtige Bandschuurmachine + 5 jaar dealer garantie!
 • Rupes LS71T Delta Ventury Schuurmachine 200W
 • Hulp of advies nodig?

  Twijfelt u over de keuze van van uw schuurmachine? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder met het maken van een passende keuze.