Excentrische Schuurmachine

Een excenterschuurmachine is ideaal te gebruiken voor het schuren of polijsten van hout, kunststof, metaal, plamuur en lak, op zowel vlakke als gebogen oppervlaktes. Een veelzijdige aanwinst voor uw gereedschapskist en daarom een aanrader voor iedereen die zichzelf klusser noemt.

Soorten en maten excenter schuurmachine

De excenter schuurmachine is leverbaar in kleinere maten van 90 millimeter en grotere maten van 225 millimeter, maar daartussenin zijn nog veel meer verschillende maten te verkrijgen. Bij Toolnation vindt u deze verschillende maten van allerlei bekende merken, waarmee u gegarandeerd kwaliteit in huis haalt. Kijk dus snel in ons uitgebreide assortiment.

Bekijk onze topmerken: Festool | Bosch | Metabo

Bekijk ook: bandschuurmachines | delta schuurmachines | alle schuurmachines

Producten 1 - 24 van 96
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Producten 1 - 24 van 96
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Wat is een excenterschuurmachine?

Een excentrische schuurmachine is een zeer handig stuk gereedschap om veel verschillende dingen te kunnen schuren op een professionele wijze. Deze machines danken hun naam aan de soort beweging die ze maken, dit zo omdat de beweging vanuit het middelpunt vertrekt, maar tegelijk verdeeld is over het hele oppervlak. Het schuurvlak roteert in een snelle roterende cirkelbeweging. Met dank aan deze eigenschap kun je een heel oppervlak vanuit elke mogelijke hoek schuren, en je schuurt hierdoor zeer doelgericht en op een handige manier.

Waarom kiezen voor een excenterschuurmachine?

Waarom zou je kiezen voor een excenter schuurmachine in plaats van een standaard schuurmachine? Hiervoor zijn een aantal redenen. Doordat de bewegingen van een excentrische schuurmachine anders zijn, zorgt dit type schuurmachine voor preciezere en mooiere resultaten. Dit maakt hem uitermate geschikt voor het fijnere schuurwerk, zoals het polijsten van een beeld of het schuren van de romp van een boot. Bovendien staan excentrische schuurmachines bekend om hen goede werking als het gaat om stofafzuiging, wat belangrijk is wanneer je een schonere en vooral gezondere werkwijze wilt hanteren.