Wandschuurmachine en plafondschuurmachine

Bij Toolnation vindt u een ruim assortiment professionele Wandschuurmachines en plafondschuurmachines. Onze machines zijn niet alleen van topkwaliteit maar zijn ook zeer scherp geprijsd. U schuurt wanden en plafonds vele malen sneller met de Wand- en plafondschuurmachines. Schuurt daarnaast ook zo goed als stofvrij in combinatie met een stofzuiger!

 • Schuurt zo goed als stofvrij in combinatie met een stofzuiger
 • Zijn zeer licht in gewicht
 • U kunt nu het plafond en de wand schuren zonder steiger benodigdheden
 • De wankelkop draait moeiteloos alle graden; vermogen vanaf 600 watt (dus extra zware motor)
 • De motor is zodanig geplaatst zodat u extra stabiel kunt schuren
 • Leverbaar van Festool, Flex, Spero, Rokamat, Virutex
 • Bekijk ook: Makita & Dewalt schuurmachines | bandschuurmachines
Producten 1 - 24 van 39
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Producten 1 - 24 van 39
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Maak het jezelf makkelijk

Het schuren van een groot oppervlak (zoals een wand of plafond) is meestal een tijdrovende klus. Wil je de ondergrond zodanig schoon glad of bewerkbaar hebben dan ben je vooral met een muur of plafond wel even bezig. Gelukkig is er een goede oplossing. Het juiste gereedschap voor dit soort klussen is een wandschuurmachine. Deze schuurmachine is heel geschikt om snel een muur of wand te schuren. Het fijne is dat je de ronde schuurkop op de machine kunt vervangen voor een driehoekvormige schuurkop. Ideaal om bijvoorbeeld de wat kleinere hoekjes te kunnen schuren.

Met een plafond of wandschuurmachine kun je ook metaal polijsten

Uiteraard kun je voor deze schuurmachines verschillende soorten schuurschijven of schuurpapier aanschaffen. Voor zowel het grof als het wat fijner schuurwerk. Deze schuurschijven zijn heel gemakkelijk te bevestigen met het klittenband. Wil je een metalen oppervlak polijsten? Ook dat is geen enkel probleem. Gebruik in plaats schuurpapier dan een polijstschijf. Ook deze polijstschijf is heel snel en gemakkelijk te bevestigen op de schuurmachine. Daarnaast wil je natuurlijk zoveel mogelijk stofvrij kunnen werken. Door de speciale stofafzuiging die tussen het schuurpapier en de borstelkrans kan je met de schuurmachine stofvrij werken


Plafond en wandschuurmachines van verschillende merken

In onze online shop vind je een uitgebreid assortiment aan wandschuurmachines. Je vind er schuurmachines van verschillende bekende merken, heel voordelig geprijsd en uiteraard van zeer hoogwaardige kwaliteit In onze web shop vind je schuurmachines van onder andere Metabo, Flextools en Eibenstock. Bestel je in onze Toolnation shop een plafondschuurmachine voor een bedrag van 50 euro of meer (excl btw)? Dan zijn de verzendkosten helemaal gratis. Bij Toolnation krijg je doorgaans tot wel 5 jaar garantie op je aankoop. Bekijk ons ruime aanbod aan schuurmachines en bijbehorende schuurschijven. Vergeet ook zeker niet om even te kijken naar onze scherpe dagaanbiedingen.