Haakse slijper

Toolnation heeft een ruim assortiment aan scherp geprijsde haakse slijpers. Deze kun je inzetten voor het doorslijpen van buizen en beton, maar ook voor het zagen van zeer harde oppervlakken als metaal en steen. Wij bieden de professionele haakse slijpers van diverse topmerken.

Bij een haakse slijper, soms ook een slijptol genoemd, staat de slijpschijf haaks ten opzichte van de rest van het apparaat. Elk type heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten en kunnen onder andere verschillen in voltage, watt en diameter. Verfijn links in het menu de getoonde selecte om de juiste keuze te kunnen maken.

Producten 1 - 36 van 402
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 36 van 402
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Haakse slijper

Wanneer je op zoek bent naar een haakse slijper, ben je bij Toolnation aan het juiste adres. Door een zeer uitgebreid assortiment van verschillende soorten en maten slijptollen, ben je verzekerd van een goede keuze. Het assortiment kent verschillende, zeer goede merken zoals: Metabo, Bosch, Makita, HiKOKI, Hitachi en nog veel meer! De verschillen in het assortiment zijn naast het merk ook de diameter en het voltage van de machine. Zorg er dan ook voordat alvorens je een slijpmachine aanschaft, je goed in beeld hebt wat hij exact voor je moet gaan betekenen.

Waarom kiezen voor een haakse slijper?

Er zijn verschillende redenen te benoemen waarom een haakse slijper een zeer goede keuze is. Allereerst is de slijper, doordat hij relatief klein is, erg wendbaar. Hierdoor kun je met dit apparaat bij plekken die andere machines niet kunnen bereiken. Daarnaast is deze slijpmachine ook geschikt voor het afbramen en ontroesten. Daarnaast kun je bij Toolnation ook terecht voor draadloze slijpers. Dit is niet alleen in het gebruiksgemak een groot voordeel; ook het opbergen van de slijper zal vele malen makkelijker worden wanneer je kiest voor een draadloze variant.

Een zeer goed product met een lange garantie!

Doordat wij bij Toolnation enkel werken met zeer betrouwbare en goede merken, krijg je ook altijd een lange garantie op je aankoop. Wanneer je jezelf de eigenaar maakt van een slijptol, zit hier een garantie bij tot maar liefst 5 jaar! Hierdoor ben je verzekerd van een goed werkende machine en zul je nooit teleurgesteld worden. Let echter bij het gebruik van dit apparaat goed op de veiligheid. Het wordt dan ook aangeraden om een veiligheidsbril te dragen. Ook voor veiligheidsaccessoires ben je bij Toolnation aan het juiste adres. Zo kun je naast brillen ook andere accessoires, zoals bijvoorbeeld schorten, schoenen of helmen bemachtigen die de veiligheid zullen vergroten!