Metabo afkortzaag

Als professional werk je natuurlijk het liefst met kwaliteitsvol gereedschap. Wij van Toolnation begrijpen dit, en bieden daarom in ons assortiment enkel de beste toppers aan. Uit zo'n kwaliteitsvol assortiment mocht Metabo natuurlijk ook niet ontbreken. Metabo is een populaire gegeven onder professional, en dat is natuurlijk niet voor niets. Metabo is al sinds 1924 een van de grootste spelers op de markt, en biedt gereedschap om als professional trots op te zijn. Ben je een professional, en opzoek naar dé perfecte afkortzaag? Dan is er een grote kans dat je deze zal vinden in ons assortiment van Metabo afkortzagen. Ons uitgebreid aanbod van Metabo afkortzagen is daarboven ook nog eens voordelig. De moeite waard om te ontdekken dus!

Bekijk ook: Metabo afkortzagen met accu | Metabo afkortzagen voor metaal

14 artikel(en)
14 artikel(en)

Het assortiment van Metabo afkortzagen

Er zijn verschillende soorten aftrekzagen van Metabo waar je uit kunt kiezen. Deze uitgebreide waaier aan keuzes maakt het voor jou natuurlijk niet makkelijker om te kiezen! Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een afkortzaag met trekfunctie en/of een aftrekzaag met onderstel. Daarnaast zijn er ook nog allerlei verschillende types waar je uit kunt kiezen. We nemen de twee meest populaire types onder de loep;

Metabo afkortzaag KGS 216 M

Deze afkortzaag type KGS 216 M is een pareltje in het assortiment en kenmerkt zich door een zaagblad van 216 milimeter. Het is een afkortzaag met maximale flexibiliteit. Dit door de aanwezigheid van een kantelbare zaagkop en draaibare tafel. Het vermogen van dit type afkortzaag is enorm, omdat deze zaag overeen krachtige motor beschikt. Het grote vermogen zorgt ervoor dat je ook makkelijk door hardere oppervlakten zaagt. Deze afkortzaag is bovendien makkelijk in gebruik door de aanwezigheid van een laserindicator. Dankzij deze afkortzaag werk je dus steeds met de nodige precisie.

Metabo afkortzaag KGS 254 M

Ook dit type afkortzaag van Metabo is de moeite waard voor de échte professional. De KGS 254 M is grotere broertje van de KGS 216 M met een zaagblad van 254 milimeter, hierdoor heeft hij een grotere zaagdiepte van maar liefst 92 milimeter. Deze afkortzaag beschikt over een trekfunctie, zodat je eenvoudig bredere werkstukken onder handen pakt. Ook zijn ergonomische grip en zaagkopbeveiliging maken hem handig om mee te nemen! De zaag is bovendien compact en licht, waardoor je hem makkelijk kunt vervoeren. Ondanks zijn lichtgewicht, is de zaag erg kwalitatief en robuust en garandeert hij je dus duurzaamheid. De zaagkop is kantelbaar en heeft daardoor extra hoekbereik. Ook met dit toestel kan je precies te werk gaan dankzij de ingebouwde laser.

Vind deze kwaliteitsvolle Metabo afkortzagen, en anderen in ons uitgebreid assortiment. Ontdek ons assortiment, en verwen jezelf met het beste. Want een goede professional verdient niet minder!