Makita cirkelzaag

Een Makita cirkelzaag is het product dat u nodig heeft om hout op de juiste maat te zagen. Bekijk hieronder ons assortiment Makita cirkelzagen. Op een Makita cirkelzaag heeft u een garantie van liefst 4 jaar. Daarnaast bieden wij de beste prijzen voor een Makita cirkelzaag. Bestel nu uw Makita cirkelzaag en boven de 150 euro is de verzending gratis.

10 artikel(en)
10 artikel(en)

Soepel zagen met Makita cirkelzagen

Bij de Makita cirkelzagen wordt het zaagblad soepel door het te zagen materiaal bewogen. Dit wordt onder andere verkregen door het hoge toerental wat door de aandrijfmotor wordt veroorzaakt. Hierdoor komt een snelle verspaning op gang met relatief weinig afvalmateriaal door het dunne zaagblad.

De cirkelzaag is een stuk gereedschap waar de veiligheid altijd strikt in acht moet worden genomen. Het spouwmes en de kap zijn voorzieningen die zeer belangrijk zijn. Dit spouwmes houdt de zaagsnede open en zorgt ervoor dat het materiaal niet terugslaat. Het is geplaatst direct achter het zaagblad. De tanden van het zaagblad gaan daar omhoog en gaan omlaag aan de voorkant van het spouwmes, waar dus ook het hout wordt aangevoerd.

Waar wordt een cirkelzaag vaak gebruikt?

Cirkelzagen zijn een onmisbaar stuk gereedschap voor de vakman op locatie. Op een snelle en effectieve manier kan hij balken en plaatmateriaal op de gewenste lengte inkorten. Een cirkelzaag kan tevens onder een hoek zagen. Bij het zagen onder een hoek draai je het zaagblad schuin.

Welke Makita cirkelzaag?

Toolnation verkoopt diverse uitvoeringen cirkelzagen voor diverse toepassingen. Factoren als de diameter van het zaagblad, de zaagdiepte, het te zagen materiaal en dergelijke zijn allemaal van invloed op de keuze van de cirkelzaag.

Neem gerust een kijkje op deze pagina naar de vele varianten van cirkelzagen die Toolnation kan bieden. Heb jij overige specifieke vragen, neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord met een persoonlijk advies.