Makita coolmbox actie


Toolnation gaat echter tijdens deze periode nog een stukje verder! 

Koopt u voor minimaal 499,00 excl. BTW aan Makita gereedschap met in de bestelling minimaal 1 accumachine (body of compleet) ontvangt u van ons een gratis laadadapter ADP05 mee met de bestelling.
 
Koopt u voor minimaal 999,00 excl. BTW aan Makita gereedschap met in de bestelling minimaal 1 accumachine (body of compleet) ontvangt u van ons een gratis M-box 1 leeg direct mee met de bestelling.
 
Koopt u voor minimaal 1999,00 excl. BTW aan Makita gereedschap met in de bestelling minimaal 1 accumachine (body of compleet) ontvangt u van ons een gratis M-box 1 leeg, + een oplader DC18RC direct mee met de bestelling.
 
Koopt u voor minimaal 2999,00 excl. BTW aan Makita gereedschap met in de bestelling minimaal 1 accumachine ( body of compleet) ontvangt u van ons een gratis M- box 1 leeg, + een oplader DC18RC + een 3,0 AH 18 volt gratis direct mee met de bestelling.

> KLIK HIER VOOR ALLE MAKITA MACHINES <


 

Actievoorwaarden:

 1. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers en niet voor Makita dealers, andere wederverkopers of voor Makita medewerkers.
 2. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers die gevestigd of woonachtig zijn in Nederland.
 3. Een eindgebruiker moet eerst een aankoop doen uit de machine-actielijst.
 4. Wanneer er gedurende de actieperiode modelnummers uit de machine-actielijst wijzigen, dan geldt de actie ook voor de gewijzigde modelnummers.
 5. De aankoop moet worden gedaan bij een officiële dealer van Makita Nederland B.V.
 6. Machines die niet bij Makita Nederland B.V. zijn ingekocht, zijn uitgesloten van de actie. Als blijkt dat een serienummer elders vandaan komt, dan keuren we de aanvraag voor de gratis CoolMbox af. Check bij voorkeur vooraf bij je dealer.
 7. De aankoop moet in de periode 1 juli tot en met 30 september 2017 worden gedaan.
 8. De aanvraag voor de gratis CoolMbox kan nog tot 1 november 2017 worden ingediend op makita.nl/cool.
 9. Bij de online aanvraag zijn de volgende gegevens verplicht:
  - Aankoopnota (met daarop modelnummer, naam- en adresgegevens van de aanvrager en naam- en adresgegevens van de Makita dealer.
  - Persoonlijke gegevens van de aanvrager (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
  - Bedrijfsgegevens van de Makita dealer (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
  - Modelnummer (dit moet identiek zijn aan het modelnummer op de aankoopnota).
  - Serienummer (staat op het machineplaatje op de machine)
 10. De gratis CoolMbox wordt uiterlijk binnen 30 dagen na de online aanvraag verstuurd.
 11. Bij deelname aan deze actie gaat de eindgebruiker automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het Privacy beleid van Makita Nederland B.V.
 12. Makita Nederland B.V. is op geen enkele manier verantwoordelijk voor kosten die een eindgebruiker moet maken voor de aanvraag van de gratis CoolMbox.
 13. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om incomplete of onjuiste aanvragen voor de gratis CoolMbox niet in behandeling te nemen.
 14. Bij vragen, opmerkingen of klachten over de aanvraag voor de gratis CoolMbox kun je je rechtstreeks wenden tot Makita via verkoop@makita.nl

* Uitgesloten van de actie zijn de volgende types van Makita; DLX2180TJ, DLX2145TJ, DLX2131JX, DLX2131 JX1, DLX6044PT, DHP482RFJ, DLX2020Y, CLX201AJ,  DDF456SPZJ,  DF330DWJ,  MLT100X, DDF453SYE, DLX2141AJ, DLX2127MJ, DDF482RMJ, DJR183ZJ, DDF482RFEB