Actieomschrijving:

 • In totaal zijn er 3 machinepakketten en 15 combisets DLX3077TX1 te winnen.
  - Machinepakket 1 t.w.v. 5.000 euro (exclusief BTW)
  - Machinepakket 2 t.w.v. 2.500 euro (exclusief BTW)
  - Machinepakket 3 t.w.v. 1.500 euro (exclusief BTW)
  - Combiset DLX3077TX1 t.w.v. 489 euro (exclusief BTW)
 • Na registratie van een Makita machine ontvang je een bevestigingsmail. Na accordering ontvang je wederom een bevestigingsmail waarin jouw unieke lotnummer wordt meegestuurd. Per machine ontvang je één lotnummer.
 • Alle lotnummers komen in één Mbox. Een onafhankelijk persoon zal op 12 juli 2017 de lootjes trekken.
 • Er wordt op 12 juli 2017 telefonisch contact opgenomen met de 18 winnaars.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
 

Toolnation gaat echter tijdens deze periode nog een stukje verder! 

Koopt u voor minimaal 499,00 excl. BTW aan Makita gereedschap met in de bestelling minimaal 1 accumachine (body of compleet) ontvangt u van ons een gratis laadadapter ADP05 mee met de bestelling.
 
Koopt u voor minimaal 999,00 excl. BTW aan Makita gereedschap met in de bestelling minimaal 1 accumachine (body of compleet) ontvangt u van ons een gratis M-box 2 leeg direct mee met de bestelling.
 
Koopt u voor minimaal 1999,00 excl. BTW aan Makita gereedschap met in de bestelling minimaal 1 accumachine (body of compleet) ontvangt u van ons een gratis M-box 2 leeg, + een oplader DC18RC direct mee met de bestelling.
 
Koopt u voor minimaal 2999,00 excl. BTW aan Makita gereedschap met in de bestelling minimaal 1 accumachine ( body of compleet) ontvangt u van ons een gratis M- box 2 leeg, + een oplader DC18RC + een 3,0 AH 18 volt gratis direct mee met de bestelling.

> KLIK HIER VOOR ALLE MAKITA MACHINES <

 


 Actievoorwaarden:

 1. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers en niet voor Makita dealers, andere wederverkopers of voor Makita medewerkers.
 2. De Makita winactie geldt uitsluitend voor eindgebruikers die gevestigd of woonachtig zijn in Nederland. De Toolnation (gratis) actie is regio onafhankelijk.
 3. Deelnemen aan deze actie mag uitsluitend pas vanaf 18 jaar. Winnaars van de actie moeten zich daarom ook kunnen legitimeren. Blijkt daaruit dat de leeftijd onder de 18 jaar is, zal de eindgebruiker de prijs niet in ontvangst mogen nemen. Er wordt in dat geval een nieuwe winnaar getrokken.
 4. Een eindgebruiker dient eerst een Makita machine aan te schaffen. Tijdens deze kwartaalcampagne doen alle Makita machines* mee aan de actie.
 5. De machine dient aangekocht te zijn bij een officiële dealer van Makita Nederland B.V.
 6. Machines die niet bij Makita Nederland B.V. zijn ingekocht, zijn uitgesloten van de actie. Als blijkt dat een serienummer ergens anders vandaan komt, dan keuren we de aanvraag af. Check bij voorkeur vooraf bij je dealer om teleurstellingen te voorkomen.
 7. De aankoop dient in de periode van 1 april tot en met 30 juni 2017 te zijn gedaan.
 8. Het registreren voor deelname aan de actie (gratis machinepakket of één van de 15 combisets) kan nog tot en met 10 juli 2017. Latere registraties worden niet meer in behandeling genomen.
 9. Op 12 juli 2017 zal de trekking plaats vinden. Wij nemen op 12 juli telefonisch contact op met de winnaars.
 10. Bij het uitzoeken van de machinepakketten 1, 2 en 3 hanteren we de prijzen exclusief BTW.
 11. De kansspelbelasting neemt Makita Nederland B.V. voor haar rekening.
 12. Wanneer er gedurende de actieperiode modelnummers wijzigen, dan geldt de actie ook voor de gewijzigde modelnummers.
 13. Bij de online aanvraag zijn de volgende gegevens verplicht:
  - Aankoopnota (met daarop modelnummer, naam- en adresgegevens van de aanvrager en naam- en adresgegevens van de Makita dealer.
  - Persoonlijke gegevens van de aanvrager (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
  - Telefoonnummer; deze wordt gebruikt om de winnaars te bereiken.
  - Bedrijfsgegevens van de Makita dealer (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
  - Modelnummer (dit moet identiek zijn aan het modelnummer op de aankoopnota).
  - Serienummer (staat op het machineplaatje van de machine)
  NB: Pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen of bankafschriften worden niet geaccepteerd.
 14. Deze actieomschrijving en algemene voorwaarden zijn terug te vinden op onze website op makita.nl/aanbieding en makita.nl/machinepakket.
 15. Bij deelname aan deze actie gaat de eindgebruiker automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden en het Privacy beleid van Makita Nederland B.V.
 16. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om incomplete of onjuiste aanvragen voor de actie (gratis machinepakket of één van de 15 combisets) niet in behandeling te nemen.
 17. De loterij is een kansspel, waarvoor geldt deelname vanaf 18 jaar.
 18. Makita Nederland B.V. handelt in overeenstemming met de gedragscode van promotionele kansspelen.
 19. Bij vragen, opmerkingen of klachten over de actie kun je je rechtstreeks wenden tot Makita via dit e-mailadres: verkoop@makita.nl

* Uitgesloten van de actie zijn de volgende types van Makita; DLX2180TJ, DLX2145TJ, DLX2131JX, DLX2131 JX1, DLX6044PT, DHP482RFJ, DLX2020Y, CLX201AJ,  DDF456SPZJ,  DF330DWJ,  MLT100X, DDF453SYE, DLX2141AJ, DLX2127MJ, DDF482RMJ, DJR183ZJ, DDF482RFEB