3M

Ben je op zoek naar afplaktape, een overal, een veiligheidsbril, een gehoorkap, een stofmasker of iets anders in deze categorie? Dan ben je bij 3M aan het juiste adres. Door het gebruik van uitsluitend kwaliteitsmaterialen, zijn de producten altijd precies zoals je ze verwacht. Zo weet je zeker dat de tape uitstekend blijft zitten, je gehoor perfect beschermt is en je zicht uitermate veilig is. Weet je niet precies welk product bij jou past? Neem contact op met een van onze vakmensen. Wij kunnen je namelijk voorzien van passend advies. Bestel uw producten vandaag nog in onze webshop en krijg ze binnen no-time thuis bezorgd!

Bekijk onze: Bevestigingsmaterialen | Machines

Producten 1 - 24 van 109
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 109
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Verschillende soorten producten in het assortiment

Ben je op zoek naar beveiliging voor jezelf voor tijdens het klussen? Bij 3M kennen ze uitsluitend kwaliteitsproducten. Hierdoor weet je zeker dat wanneer je een veiligheidsbril draagt, je ook goed beveiligt bent. Heb je een afplaktape nodig? Door het ruime assortiment dat geboden wordt, slaag je altijd. Zo kun je kiezen voor een standaard tape die goed plakt, of voor een dubbelzijdige tape. Ook kun je terecht voor schuurapparatuur. Deze maken gebruik van een uitstekende power-to-weight ratio. Hierdoor is het apparaat perfect voor de klus die het klaren moet. Daarnaast zijn er verschillende hanteerformaten mogelijk. Dit zorgt er dan ook voor dat de schuurmachine voor ieder individu enorm makkelijk is in gebruik. Weet je niet zeker welk product het beste past bij jouw klus? Neem contact op met een van onze vakmensen. Wij kunnen je namelijk ten alle tijden op een juiste manier adviseren! Heb je je bestelling afgerond? Wij zorgen ervoor dat het binnen 1 tot 4 werkdagen bij jouw thuis wordt bezorgd. Zo kun je dan ook snel aan de slag op de klus af te maken. 

Duurzaamheid steeds belangrijker

Duurzaamheid wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Dit geldt dan ook voor het merk 3M. Dit bedrijf werkt dan ook uit zichzelf aan een duurzaamheidsplan om het klimaat op een goede manier te veranderen. Dit doen zij door het hergebruiken van materialen om zo tot een circulaire economie te komen. Heb jij duurzaamheid ook hoog in het vaandel? Door het gebruik van deze producten weet je dan ook zeker dat er op het milieu gelet wordt. Ben je er nog niet helemaal uit welke producten je nodig hebt? Onze experts staan je dan ook graag te woord. Neem contact met ons op en bestel vandaag nog een product van dit merk voor een veiligere bouw!