Airpress

Airpress is een Nederlands merk van luchtgereedschappen dat al op de markt is sinds 1956. Het Airpress merk staat voor prestaties, comfort, duurzaamheid en veiligheid. Met name de compressoren zijn zeer geliefd onder de professionals en worden inmiddels verkocht in meer dan 12 Europese landen.

Populaire producten: Compressors | Pneumatische slagmoersleutels

Producten 1 - 24 van 96
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Producten 1 - 24 van 96
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Airpress bij Toolnation

Toolnation is voorzien van een breed assortiment aan Airpress compressors en andere luchtgereedschappen. Maar wat kan je zoal doen met een compressor? Aan de ene kant kun je de Airpress gebruiken om dingen schoon te blazen. Uit een compressor komt heel veel lucht en daardoor kun je snel stof van bepaalde plekken halen. Ook is dit apparaat handig om dingen snel op te pompen, waarvoor je met de hand veel meer tijd kwijt bent. Zo kun je hem gebruiken om de banden snel op te pompen. Dit gaat veel sneller dan handmatig pompen. Daarnaast zijn er nog veel meer toepassingen van dit apparaat. De meeste professionals zullen een compressor echter gebruiker om pneumatisch gereedschap mee aan te drijven, denk daarbij aan blaaspistolen, schuurmachines en nog veel meer. Veel van die producten zijn overigens ook verkrijgbaar bij Toolnation.

Voordeel van Toolnation

Bij Toolnation zijn de meeste compressors altijd op voorraad. Heb je er dus snel één nodig? Dan is dat geen enkel probleem. Voor je het weet is het product geleverd. Bovendien krijg je er ook nog eens garantie op. Ben je dus niet geheel tevreden, dan is er altijd nog de mogelijkheid om te retourneren. Bovendien kun je compressors aanschaffen in verschillende prijsklassen. Dankzij het handige filtersysteem vind je er snel één die past bij je budget.