DeWALT Mania Maand! | Extra korting op geselecteerd gereedschap, Op=Op  > Ontdek het nu

Brennenstuhl

In 1958 richtte Hugo Brennenstuhl de firmagroep Brennenstuhl op. Nu, ruim 60 jaar later, is het familiebedrijf flink uitgebreid, met vestigingen in Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk. Naast deze vestigingen heeft het merk een eigen service in de volgende landen: België, Nederland, Groot-Brittannië, Zweden, Italië, Tsjechië, Hongarije, Spanje, Polen en Luxemburg. Het merk is sterk in de ontwikkeling van stekkerdozen, kabelhaspels en lichttechniek. Bij de lichttechniek met name solar en led. Het merk is bekend en erkend in meer dan 100 landen. In onze shop hebben wij een ruim assortiment aan kabelhaspels, stekkerdozen, bouwlampen en meer van dit merk.

Bekijk direct: Brennenstuhl stekkerblok | Brennenstuhl kabelhaspel
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kabelhaspels

Kabelshaspels zijn handig om te gebruiken in het huishouden,in de wekrplaats in de eigen tuin of op de werkplaats. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Garant Kabelhaspel 25m H05VV-F 3G1,5. Deze kabelhaspel heeft 4 stopcontacten die je na gebruik veilig afsluit met de zelfsluitende deksels. De haspel is beveiligd tegen oververhitting en heeft een controlelampje, die gaat branden als de kabelhaspel toch oververhit of overbelast dreigt te raken.

Stekkerdozen

Wij hebben een ruim aanbod aan stekkerdozen van Brennenstuhl. Van eenvoudige stekkerdozen met drie stopcontacten en een schakelaar, waarmee je ze allemaal tegelijk kunt aan- of uitschakelen, tot meer geavanceerde stekkerdozen. Bijvoorbeeld de Tower Power USB-charger stekkerdoos. Een stekkerdoos met 3 stopcontacten met kinderbeveiliging en 2 USB-aansluitingen. Je kan deze stekkerdoos volledig laten verzinken in een tafelblad.

Bouwlampen

We verkopen meerdere soorten mobiele ledlampen op batterij van 20 W of 30 W. Allemaal met een kleurtemperatuur van 6500 K en een lichtduur van 3 uur tot 3,5 uur bij 100% lichtsterkte. 

Bevestigingsmaterialen en schragen, ladders en zaagbokken

Naast diverse bevestigingsmaterialen zoals: spiraalslangen, klittenband-kabelbinders en kabelkanalen.  staan ook de schragen en zaagblokken in ons assortiment. De stabiele schragen zijn plaatsbesparend inklapbaar. Ze zijn gemaakt van staal en hebben stevige vierkante buizen. Er zijn schragen met een vaste hoogte en schragen die in hoogte verstelbaar zijn. De ladders zijn van hout. De HAB 150 Houten sta-ladder kan ook dienst doen als schraag. De Zaagbok MB 150 S is een zaagbok met een L-profiel. Deze zaagbok is ook gemaakt van staal en is stabiel en stevig.

Brennenstuhl In 1958 richtte Hugo Brennenstuhl de firmagroep Brennenstuhl op. Nu, ruim 60 jaar later, is het familiebedrijf flink uitgebreid, met vestigingen in Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk. Naast deze vestigingen heeft het merk een eigen service in de volgende landen: België, Nederland, Groot-Brittannië, Zweden, Italië, Tsjechië, Hongarije, Spanje, Polen en Luxemburg. Het merk is sterk in de ontwikkeling van stekkerdozen, kabelhaspels en lichttechniek. Bij de lichttechniek met name solar en led. Het merk is bekend en erkend in meer dan 100 landen. In onze shop hebben wij een ruim assortiment aan kabelhaspels, stekkerdozen, bouwlampen en meer van dit merk.

Bekijk direct: Brennenstuhl stekkerblok | Brennenstuhl kabelhaspel