Graco

Het begon in 1926 toen Russel Gray een hogedruk oliespuit ontwikkelde voor het smeren van auto’s. Toen deze oliespuit een succes bleek, richtte Russel samen met zijn boer Leil, de Gray Company op. Na de tweede wereldoorlog begon men nieuwe toepassingen te zoeken voor de gebruikte technieken. Zo kwamen in 1948 de eerste industriële en commerciële verfspuiten op de markt. In de jaren 50 begon men verder uit te breiden naar onder andere de voedsel- en schoonmaakbranche. In 1969 veranderde de naam in het nu bekende Graco; een merk voor en door professionals. Neem eens een kijkje in ons assortiment originele onderdelen en hulpstukken voor jouw Graco verfspuit.

Populaire Graco producten: Verfspuiten | Verfspuit accessoires

Producten 1 - 24 van 57
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Producten 1 - 24 van 57
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Verfspuiten en onderdelen van Graco Nederland bij toolnation.nl

Toolnation weet wat de vakman vraagt en daarom vind je bij ons een groot assortiment van Graco Nederland. Het merk produceert onder andere de meest geavanceerde snoerloze verfspuiten voor een perfect resultaat. Men blijft constant opzoek naar verbeteringen, waardoor je van een Graco spuit baanbrekende prestaties mag en kunt verwachten. Een voorbeeld hiervan zijn de RAC X lage druk spuittips met de SmartTip technologie. Het gepatenteerde ontwerp zorgt voor:

  • de beste afwerking bij een 50% lagere spuitdruk;
  • minder spuitnevel;
  • tijdsbesparing bij schoonmaken;
  • en hebben een 2x langere levensduur.

Graco spuit: topkwaliteit voor de vakman

De Graco accu spuit geeft je veel bewegingsvrijheid en is handig voor kleine klussen. Je kunt kiezen: oplosmiddelbestendig of voor watergedragen verven. Samen met een RAC X spuittip ben je verzekerd van een mooi resultaat. Je gebruikt met de Graco accu spuit dezelfde snelheid en methode als bij airless-spuiten. Verdunnen is niet nodig. Met een Graco verfspuit voel je gewoon dat je een top product in handen hebt. Met de lichtgewicht spuitpistolen werk je sneller en ben je minder vermoeid. Dat merk je op grote projecten. Een zeer lichte trekkerbediening bij elke druk, maakt het spuiten zeer comfortabel. De Graco verfspuiten worden constant verbeterd, zodat jij als vakman altijd het beste in handen hebt.

Graco onderdelen verlengen de levensduur van de apparatuur

Het vervangen van onderdelen aan de spuitapparatuur doe je natuurlijk met de originele onderdelen. Niet originele onderdelen voldoen mogelijk niet aan de hoge kwaliteitseisen die het merk stelt. Hierdoor kunnen er tijdens het werk storingen optreden met alle gevolgen van dien. Met Graco onderdelen ben je verzekerd van kwaliteit en een perfecte pasvorm, waardoor je tijdens het werk geen problemen hoeft te verwachten. Je moet als vakman tenslotte blindelings kunnen vertrouwen op jouw gereedschap.