Hitachi gereedschap

Bij Toolnation bent u aan het goede adres voor een uitgebreid en divers assortiment aan Hitachi gereedschap. U vindt in ons assortiment Hitachi gereedschap onder andere freesmachines, schaafmachines, boormachines en breekhamers van topkwaliteit én in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Bij Toolnation profiteert u van de scherpste prijzen Hitachi gereedschap.

Hitachi is een Japans bedrijf dat bekend staat om haar elektrische gereedschappen met verfijnde technologieën voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Hitachi gereedschappen worden op een specialistische, weldoordachte manier geproduceerd en zijn door hun spectaculaire uiterlijk zeer gewild. Niet voor niets hebben ze in het verleden diverse malen de IF Product Design Award gewonnen, één van de meest prestigieuze design awards ter wereld. Hierbij wordt de aandacht naast schoonheid, gebruikersvriendelijkheid en originaliteit ook gericht op de kwaliteit en prijs van de producten. Hitachi staat verder bekend om het User Vibration Protection (UVP) systeem, een technologie die in ondere andere boormachines wordt toegepast om de vibratie drastisch te reduceren. In het midden van het machinehuis is een contragewicht tussen twee veren gemonteerd, waarbij de twee veren het contragewicht in een positie brengt om daar optimale balansverhouding mee te bereiken. Aan de bovenzijde van de handgreep worden er kunststof dempers geplaatst, waardoor de trillingen geabsorbeerd worden en de vibraties aanzienlijk worden verminderd. Talloze Hitachi gereedschappen maken ook gebruik van Lithium Ion batterijen, die 40% lichter van gewicht zijn, langer meegaan en minder schadelijk zijn voor het milieu.

Bent u overtuigd van de kracht van Hitachi en wilt u een Hitachi gereedschap voor een mooie prijs aanschaffen? Bekijk hieronder ons ruime assortiment aan Hitachi gereedschap en bestel eenvoudig en snel online via de webshop. Gratis verzending vanaf €50 excl. BTW, snelle levering en 14 dagen bedenktijd.

Producten 1 - 24 van 358
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 358
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5