IllBruck

De producten van Illbruck zijn bijna niet meer uit ons leven weg te denken, al zeker niet als professionele doe-het-zelver. De producten van Illbruck komen bijna bij elke klus van pas. Illbruck is de bekendste naam in lijmen en coatings, en zorgt er dus voor dat jij als vakman je werk naar behoren kunt uitvoeren. Of je nu op zoek bent naar lijm voor het monteren of repareren van huishoudelijke apparaten, tegels of lijsten, Illbruck heeft het allemaal! En wij van Toolnation kunnen dan ook niet anders dan deze topper in ons assortiment aan te bieden. Ontdek nu de kwaliteitsvolle producten van Illbruck in onze webshop!

Bekijk direct: Illbruck handgereedschap | Illbruck bevestigingsmaterialen

Producten 1 - 24 van 85
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Producten 1 - 24 van 85
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

De lijmen van Illbruck

Illbruck gereedschap bestaat voornamelijk uit verschillende soorten lijmen en coatings die onmisbaar zijn voor een echte vakman. Illbruck lijm is niet zomaar lijm! De lijm van deze topper is speciaal ontworpen om aan hoge eisen te voldoen. Hitte, wind of regen, de lijmen van Illbruck zijn tegen alles bestand. Daarnaast zijn ze ook nog eens milieuvriendelijk en makkelijk toe te passen.

De voegenvullers van Illbruck

Illbruck heeft ook voegenvullers. Deze voegenvullers komen handig van pas bij sanitaire klusjes of het betegelen van de badkamer. Een voegenvuller zorgt voor een goede afdichting, zodat de kamer beschermd wordt tegen tocht en geluid.

Ideaal voor sanitaire ruimtes

De producten van Illbruck kunnen voor ontzettend veel klusjes gebruikt worden, maar er zijn een aantal toepassingen waarvoor ze onmisbaar zijn. Denk maar eens aan sanitaire ruimtes. Bij sanitaire ruimtes is het erg belangrijk dat je hygiënisch te werk gaat, om die reden is het ook belangrijk dat je kiest voor kwaliteitsvolle producten. Pas op als je een afdichtingskit gebruikt in combinatie met natuursteen. Sommige afdichtingskitten kunnen namelijk verkleuring op natuursteen veroorzaken en dat geeft een onverzorgde indruk. Dat wil je natuurlijk niet hebben! Gelukkig vermijd je dit door te kiezen voor kwaliteit!

Voegen zijn magneten voor stof, water en vuil en kwaliteitsvol afdichtingsmateriaal zorgt ervoor dat vocht, stof en vuil de voegen niet meer kan binnendringen. Dat is noodzakelijk, want wanneer vocht binnendringt kunnen er nare schimmels ontstaan die zich al snel zullen verspreiden. Schimmels geven een onhygiënische indruk en zijn bovendien erg ongezond. Sanitaire plaatsen zijn ideale broedplaatsen voor schimmels, dus daar is een goede bescherming extra van belang.

Hulp nodig bij het uitkiezen van het juiste gereedschap? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag!