WD-40

Iedereen kent wel de bekende geel blauwe WD-40 bus met rode dop: een multifunctioneel spray voor allerlei klussen. Deze spray is in 1953 ontwikkeld door Norm Larsen. Het middel werd in eerste instantie alleen gebruikt om roestvorming tegen te gaan. Nu vele jaren later word dit middel ook gebruikt als smeermiddel en roestoplosser. Deze multifunctionele spray is voor veel klussen te gebruiken, zo is deze spray heel geschikt voor het onderhoud van tuingereedschap. Een behandeling met deze spray zorgt ervoor dat het tuingereedschap in goede conditie blijft en niet gaat roesten.

Bekijk ook: TEC7 | alle onderhoudsmiddelen

10 artikel(en)
10 artikel(en)

WD-40 is multitoepasbaar 

Misschien ken je deze geel blauwe bus met wd-40 spray nog niet. Dit product is voor heel veel doeleinden te gebruiken. Het is bijvoobeeld heel handig om te gebruiken bij het verbouwen en doe het zelven. Piepen en kraken de scharnieren van de deuren? Spuit ze in met dit geweldige smeermiddel en het probleem is direct opgelost Heb je iets wat vastgeroest zit en niet meer los komt? Gebruik dan deze spray en je krijgt het snel weer los of van elkaar. Wil je je gereedschap goed onderhouden en corrosie voorkomen? Spuit je gereedschap na gebruik in met deze spray, op die manier blijven je plamuurmes, zaag of bijvoorbeeld beitels in goede conditie en krijgt roest geen kans. Heb je WD-40 gekocht? Dan ontdek je in de loop van de tijd zelf dat je dit middel heel vaak kan en gaat gebruiken. Omdat je dit middel met behulp van een spraydop op de gewenste plek spuit blijven je handen mooi schoon. Daarnaast kun je het middel daardoor ook veel beter doseren en gebruik je nooit teveel.

Bestel WD-40 bij Toolnation

Wij van Toolnation weten precies hoe veelzijdig deze spray is. Iedere klusser of professional kan dit middel goed gebruiken. Wil je ook WD-40 kopen en gaan gebruiken voor allerlei klussen en werkzaamheden? Kijk dan eerst even naar ons aanbod WD-40 en de voordelige en zeer betaalbare prijzen. Neem ook even de tijd om onze speciale dagaanbiedingen te bekijken. Dit kan je een hele leuke korting opleveren. Bestel je in onze online shop voor een bedrag van 50 euro excl. btw of meer? Dan krijg je de bestelling netjes en snel thuisbezorgd zonder dat je hiervoor verzendkosten hoeft te betalen.